Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
139,95 kr.
Pre Alpin Testudo Baby 300 grams dåse, perfekt foder til landskildpadde babyer
search
search
  • Pre Alpin Testudo Baby 300 grams dåse, perfekt foder til landskildpadde babyer
  • Pre Alpin Testudo Baby 300g pr. Dåse
139,95 kr.

Pre Alpin Testudo Baby 300g pr. Dåse

AGH12003

Pre alpin testudo baby er det ultimative landskildpadde foder til skildpadder under 5 cm eller 200 gram.

Foderet er finthakket og kan serveres både tørt og tilsat væske.

Det indeholder alle de nødvendige fiber og proteiner som din lille skildpadde har brug for og giver dyret en varieret kost hver dag...

Husk at tilsætte kalk hver dag og vitamin 1-2 gange ugentligt for at sikre optimal trivsel.

agrobs_logo-klein.jpg

Monis anbefaler
På Lager I Viborg

Pre Alpin Testudo Baby er udviklet af firmaet Acrobs og specielt fremstillet til fodring af babyskildpadder der er mindre end 3-5 cm i underskjold eller skildpadder under 200 gram.

Foderet består af en række forskellige urter og er sammensat på samme måde som Pre Alpin testudo Original med den samme mængde urter og tørrede græsser.

Forskellen er at pre alpin testudo baby er fint hakket og derfor har selv meget små skildpadder ingen problemer med at spise dette foder.

Foderet kan serveres tørt som det kommer i dåsen eller man kan tilsætte lidt vand til foderet for at gøre det mere spændende.

Hvis skildpadden når en størrelse hvor dens hoved bliver så stort at den faktisk bliver for stor til pre alpin testudo baby kan man sagtens spæde den almindelige pre alpin testudo op med pre alpin testudo baby.

Foderet indeholder alle de proteiner og fibre som skildpadden har behov for og det er derfor ikke nødvendigt at fodre med andet end pre alpin.

Dog indeholder pre alpin testudo baby ikke kalk og vitamin og derfor bør dette tilsættes efter følgende foreskrifter.

Det anbefales at tilsætte kalk hver dag til foderet på den måde har skildpadden noget at danne knogler og skjold med.

Monis.dk anbefaler at man bruger kalk med eller uden D3 vitamin, dette afhænger af hvilken en type uvb pære man har.

Er der tale om en spiralpærer anbefaler vi Dragon Vit Calsium med D3 Vitamin.

Har du derimod en pærer eller et rør fra Dragon eller Zoo Med anbefalier vi Dragon Vit Calsium Uden D3 Vitamin

Dissse anbefalinger angiver vi da vi med sikkerhed ved at skildpadden får den mængde D3 vitamin gennem uvb lyset ved brug af de 2 mærker i UVB belysning.

Vi ved desværre også efter kedelige erfaringer at tilsætning af D3 vitamin er nødvendigt ved brug af billigere pærer da dyret ikke får den rette mængde D3 vitamin gennem lyset.

Det anbefales ligeledes at give vitamin 1-2 gange ugentligt på foderet, her anbefales det at bruge Nekton Multi Rep skildpaddevitamin uanset hvilken uvb kilde du har.

Har du en såkaldt HID løsning er anbefalingen også calsium uden D3 vitamin da disse løsninger giver rigeligt med UVB fra sig til at dyret kan optage D3 vitamin.

Pre Alpin er det mest benyttede skildpadde foder i hele europa og det anbefales af professionelle skildpadde folk som benytter dette produkt til opfodring af deres kvalitets dyr.

Også her i Danmark tales der godt for Pre Alpin Testudo på forskellige hjemmesider.

Bla. hjemmesiden marginata.dk giver foderet gode anbefalinger og produktet fremstår som det foretrukne hos sidens forfatter.

Pre Alpin Testudo Baby er det foder der kommer tættest på skildpaddernes naturlige kost og du sikrer skildpadden en varieret kost hver dag.

Samtidig er baby som tidligere beskrevet fint hakket hvilket gør det lettere for små skildpadder at spise og mindsker chancen for at de bliver kvalt i store stykker eller for forstoppelse grundet for store stykker de er kommet til at sluge.

Ønsker du at tilføje noget ekstra til skildpaddens ellers kedelige kost kan du med fordel tilføje Pre Alpin Rosen Blomst Blade disse er sprængfyldt med mineraler som skildpadden har ekstra godt af.

agrobs_logo-klein.jpg

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode