Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 14/05 kl. 10:00
749,95 kr.
Arcadia Bird PRO kit 2,4% UVB T5 rør 54W
search
search
  • Arcadia Bird PRO kit 2,4% UVB T5 rør 54W
  • Arcadia Bird PRO kit 2,4% UVB T5 rør 54W
749,95 kr.

Arcadia Bird PRO kit 2,4% UVB T5 rør 54W

AR-CARTP54BX

Arcadia Bird PRO Kit med 2,4% UVB T5-rør på 54W er den ultimative belysningsløsning skabt specielt til fugle i fangenskab. Dette kit repræsenterer en innovation inden for fuglebelysning ved at kombinere en kraftfuld T5-rør teknologi med præcis dosering af UVB-lys.

Det kraftfulde 54W T5-rør sikrer optimal belysning og dækker større områder i fugleburet, hvilket gør det ideelt for volierer og områder med flere fugle. Dette gør det muligt for fuglene at nyde et naturligt sollys, der understøtter deres naturlige adfærdsmønstre og livsstil.

Arcadia Bird PRO Kit er også designet med fokus på energieffektivitet, hvilket gør det godt for miljøet og ejerens elregning. Denne belysningsløsning repræsenterer derfor ikke kun en investering i fuglenes trivsel, men også en langsigtet og bæredygtig løsning.

Arcadia Bird PRO Kit 2.4% UVB T5 rør 54W: Den ultimative belysningsløsning til fugle i fangenskab.

Arcadia Bird PRO Kit 2.4% UVB T5 rør 54W er en avanceret belysningsløsning, der er skabt specielt til at opfylde de unikke behov hos fugle i fangenskab. Dette kit leverer ikke blot essentielt lys, men integrerer også UVB-stråler, der efterligner sollyset og understøtter fuglens sundhed og trivsel.

Den mest afgørende komponent i Arcadia Bird PRO Kit er det medfølgende T5 rør med en UVB-intensitet på 2.4%. 

Denne præcise mængde UVB-lys er kritisk for fugle, da det stimulerer produktionen af D-vitamin, som er afgørende for knoglestyrke og calciumoptagelse. Med dette kit kan du skabe et naturligt miljø for dine fugle, der efterligner solens stråler og understøtter deres sundhed på en holistisk måde.

Installationen af Arcadia Bird PRO Kit er enkel og problemfri. Det medfølgende T5 rør passer perfekt til det medfølgende armatur, og det er nemt at montere i forskellige typer fuglebure og voliere.

Denne løsning er derfor ideel for både erfarne fugleentusiaster og nybegyndere, der ønsker det bedste for deres fjerklædte venner.

Den kraftfulde 54W T5-rør garanterer optimal belysning og dækning af større områder i fugleburet.

Dette gør det velegnet til volierer og større fugleområder, hvor fuglene kan drage fordel af det naturlige solspektrum for at opretholde en sund adfærd og livsstil.

Arcadia Bird PRO Kit er også designet med fokus på energieffektivitet. Den bruger minimal strøm samtidig med at levere kraftfuld belysning, hvilket er godt for både miljøet og ejerens økonomi.

Sammenfattende er Arcadia Bird PRO Kit 2.4% UVB T5 rør 54W den ultimative belysningsløsning for fugle i fangenskab. Med sit fokus på UVB-lys, nem installation og energieffektivitet er dette kit en nødvendighed for dem, der ønsker at give deres fugle den bedst mulige belysning og giver en rigtig god sundhed og trivsel. Investér i Arcadia Bird PRO Kit og skab et naturligt sol miljø for dine fugle.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode