Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 14/05 kl. 10:00
789,95 kr.
Arcadia Puresun bird lamp MIDI 14w
search
search
  • Arcadia Puresun bird lamp MIDI 14w
  • Arcadia Puresun bird lamp MIDI 14w
  • Arcadia Puresun bird lamp MIDI 14w
789,95 kr.

Arcadia Puresun bird lamp MIDI 14w

AR-CPSMIN14X

Arcadia Puresun Bird Lamp MIDI 14W er en avanceret belysningsløsning skabt specielt til fugle i fangenskab. Med sit kraftfulde 14 watt lys og innovative design imiterer denne lampe det naturlige solspektrum, hvilket skaber et kunstigt sol miljø, der forbedre fuglens sundhed.

Arcadia Puresun MIDI 14W leverer ikke kun essentielt lys, men inkluderer også UVB- og UVA-lysfrekvenser. UVB-lyset er særligt vigtigt, da det stimulerer produktionen af D-vitamin hos fuglene, hvilket er afgørende for knoglestyrke og sundhed.

Sammenfattende er Arcadia Puresun Bird Lamp MIDI 14W den ultimative løsning for fuglebelysning i fangenskab. Med sin avancerede teknologi, nøjagtige lysgengivelse og brugervenlige design er denne lampe det perfekte valg for enhver, der ønsker det bedste for deres fjerklædte venner.

Arcadia Puresun Bird Lamp MIDI 14W: Transformer dit fuglemiljø med avanceret belysning

Arcadia Puresun Bird Lamp MIDI 14W repræsenterer det ultimative inden for fuglebelysning, designet til at imødekomme de specifikke behov hos fugle i fangenskab. Med en kombination af innovativ teknologi og kraftfuld belysning er denne lampe en nødvendig investering for enhver fugleentusiast, der ønsker at skabe et kunstigt sol miljø, der understøtter fuglens trivsel og sundhed.

Den præcise reproduktion af det naturlige solspektrum er nøglen til Arcadia Puresun Bird Lamp MIDI 14W's succes. Denne lampe efterligner ikke kun sollyset, men inkluderer også UVB- og UVA-lysfrekvenser. UVB-lyset er afgørende for fuglens produktion af D-vitamin, en faktor der er essentiel for knoglestyrke og generel sundhed. 

Samtidig fremmer UVA-lyset naturlig adfærd og trivsel, hvilket giver fuglen et stimulerende og sundt miljø.

Med en kraftig 14 watt lysstyrke er denne lampe velegnet til forskellige fuglebure og volierer. 

Den kompakte størrelse gør det nemt at montere i forskellige konfigurationer, og installationen er enkel, hvilket gør det til en brugervenlig løsning for alle niveauer af fugleentusiaster.

Puresun MIDI 14W er mere end blot en belysningskilde; det er en investering i fuglens helbred og trivsel. 

Den skaber et optimalt lysmiljø, der efterligner solens stråler og understøtter fuglens fysiologiske og psykologiske behov. Fuglene vil nyde fordelene ved et kunstigt sollys, der fremmer naturlig adfærd, stimulerer aktivitet og forbedrer deres overordnede livskvalitet.

Energieffektivitet er en yderligere fordel ved Arcadia Puresun Bird Lamp MIDI 14W. Med fokus på at minimere strømforbruget viser denne lampe ikke kun omtanke for fuglenes sundhed, men også for miljøet og dine langsigtede omkostninger.

Sammenfattende er Arcadia Puresun Bird Lamp MIDI 14W det ultimative valg for fuglebelysning i fangenskab. Med sit avancerede design, nøjagtige lysgengivelse og brugervenlige installation er denne lampe det ideelle valg for enhver, der ønsker det bedste for deres fjerklædte venner. Skab et sundt, stimulerende og naturligt miljø med Arcadia Puresun Bird Lamp MIDI 14W og investér i fuglens trivsel.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode