Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
69,95 kr.
Sera FD Bloodworms Nature 100 ml - Fantastisk foder til fiskeyngel eller som snack til kød spisende fisk. Køb online her!
search
search
  • Sera FD Bloodworms Nature 100 ml - Fantastisk foder til fiskeyngel eller som snack til kød spisende fisk. Køb online her!
  • Sera FD Bloodworms Nature er frysetørrede blodorme som er fantastiske som snack eller som foder til fiskeyngel. Køb her!
69,95 kr.

Sera FD Bloodworms Nature frysetørret 100ml

SR-01140

Frysetørret snack til fisk og andre vandlevende dyr.

Sera FD Bloodworms Nature består af 100% blodorm til alle overvejende kødædende fisk.

På grund af den gode foderrespons og det høje proteinindhold er blodorme – som er meget populært foder også i naturen – særligt velegnet til kræsne dyr (f.eks. nye fisk i akvariet, der ikke er vant til tørfoder).

På grund af den skånsomme frysetørring bevares de værdifulde næringsstoffer i det naturlige foder fuldt ud hvilket betyder at Blodorm også er særdeles velegnede til avl og opformering.

På lager i Viborg

Frysetørring af blodorme giver bedre muligheder for fodring.

Af og til er det svært at få fat i levende blodorme hvilket for nogle kan være et kæmpe problem specielt i yngle perioden hvor blodorm er et godt og proteinrigt foder til fiskeyngel.

Ved frysetørring sker det samme som hvis ormene blev frosset ned, her spares der bare på strøm til frysere etc.

I det øjeblik Sera FD Bllodworms Nature tilsættes til vandet vil blodormene optage vandet og blive som hvis de blev tøet op efter nedfrysning.

Det betyder at indholdet af proteiner, vitaminer osv stadig vil være det samme som hvis der blev serveret friske blodorm.

Til gengæld er frysetørring også en dyr proces og derfor vil frysetørrede blodorme også være dyre end friske men holdbarheden vil også være tilsvarende længere.

Hvad indeholder Sera FD Bloodworms Nature?

ingredienser: blodorm (100%).

Analytiske bestanddele: Råprotein 61,3 %, Råfedt 5,0 %, Råfiber 7,3 %, væskeindhold 5,0%, Råaske 15,0 %.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode