Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
59,95 kr.
Sera Shrimps Nature rejefoder 100 ml - Kvalitets reje piller til både ferskvands og saltvands rejer, læs mere her!
search
search
  • Sera Shrimps Nature rejefoder 100 ml - Kvalitets reje piller til både ferskvands og saltvands rejer, læs mere her!
  • Sera Shrimps Nature rejefoder er lavet med naturlige ingredienser der er tilpasset rejens naturlige foder, læs mere her!
59,95 kr.

Sera Shrimps Nature Rejefoder 100ml

SR-00554

Sera Shrimps Nature er basisfoder bestående af skånsomt fremstillet granulat uden farvestoffer og konserveringsmidler til alle rejer i fersk- og saltvand.

Den afbalancerede sammensætning med ingredienser tæt på naturen, såsom spirulina og elle kogler, giver alt, hvad rejerne kræver for sund vækst og sikker hamskifte.

Fertilitet, flot farve og sygdomsresistens forbedres på en målrettet måde.

De synkende små piller holder formen meget længe, ​​og gør dermed, at rejerne – i henhold til deres naturlige fødevaner – kan gribe dem og langsomt gnave af dem af uden at forurene vandet.

På lager i Viborg

Hvorfor vælge Sera Shrips Naure Nature Rejefoder?

I naturen er rejer bundlevende dyr der æder rester fra dyr og planter.

Rejer er naturens skraldemænd og indgår ofte i naturen som byttedyr for større fisk hvorfor de danner rammen om en del af det naturlige kredsløb.

Som hobby dyr er rejer meget populære grundet deres flotte farver og sparsomme krav til akvariet.

Sera Shrimps Nature er foder der er opbygget ud fra rejernes naturlige behov og naturlige fødekilder.

Sera har over 50 års erfaring med produktion af fiskefoder og er idag en af de førende producenter inden for fiskefoder på verdensplan.

Modsat andre producenter der anvender fiskemel fra Chile og Kina anvender Sera kun fiskemel fra Danmark.

Fiskemel fra Kina indeholder store mængder tungmetaller og fiskemel fra Chile indeholder et meget lavt indhold af omega fedtsyrer som sikrer et stærkt immunforsvar.

Ved at anvende ingredienser af høj kvalitet sikres et stærkere immunforsvar, bedre fertilitet og nemmere hamskifte for rejerne.

Rejer der fodres med sera shrimps nature rejefoder bliver derfor sjældnere syge og dør grundet dårligt immunforsvar.

Samtidig opnåes der ved fodring med Sera Shrimps Nature en højere chance for at få afkom og dermed ikke skulle ud og købe nye dyr grundet de gamle dør af alderdom.

Da foderet er presset på den specielle måde opløses det ikke i vandet men holder formen længe efter det er tilsat til vandet.

Dette giver rejerne god tid til at optage alt foderet og derved opstår der ikke foderforurening fordi rejerne i akvariet får tid til at spise som de ville gøre det i naturen.

Alt dette sammenholdt giver sundere dyr, mindre bakteriedannelse i akvariet som følge af foderforurening og mindre arbejde til dig som ejer da tingene bare fungerer.

Hvordan anvendes Sera Shrimps Nature rejefoder?

Foder sparsomt en gang dagligt.

Fjern ikke rester af granulatet, da granulatet holder formen i lang tid, for hurtigt, da rejer langsomt æder af deres foder.

Sidst på dagen kan overskydende ikke spist foder fjernes fra akvariet så foderforurening undgåes.

Hvad indeholder Sera Shrimps nature rejefoder?

Ingredienser: fiskemel, hvedemel, hvedekim, ølgær, spirulina (5%), Ca-kaseinat, havalger, gammarus, brændenælde, pilebark, ellekogler, fiskeolie (indeholdende 49% omega fedtsyrer), mannan oligosaccharider, urter, lucerne, persille, paprika, grønlæbet musling, spinat, gulerødder, Haematococcus alger, hvidløg.

Analytiske bestanddele: Råprotein 40,5 %, Råfedt 7,7 %, Råfiber 6,0 %, Fugtighed 5,0 %, Råaske 10,5 %, Ca 2,5 %, P 1,0 %.

Tilsætningsstoffer Vitaminer og mineraler: Vit. A 37.000 IE/kg, vit. D3 1.800 IE/kg, Vit. E (D, L-a-tocopherylacetat) 120 mg/kg, vit. B1 35 mg/kg, Vit. B2 90 mg/kg, stik. Vit. C (L-ascorbylmonophosphat) 550 mg/kg.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode