Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 05/03 kl. 10:00
89,95 kr.
GiganTerra Stående Plante 2
search
search
  • GiganTerra Stående Plante 2
  • GiganTerra Stående Plante 2
89,95 kr.

GiganTerra Stående Plante 2

GT-G04-00241

GiganTerra Stående Plante 2 er en kunstig terrarieplante med en fod, som ligner en sten, hvilket gør den kan stå oprejst af sig selv.

Planten har lysegrønne stilke, grønne og hvide blade med røde årer der løber ud fra midten af bladet.

Planten bringer en dekorativ værdi i terrariet, og hjælpe med at skabe et mere naturligt terrarie.

GiganTerra Stående Plante 2 er 21cm høj.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Terrarieplante med fod

Kunstige terrarie planter er meget populære blandt terrariefolk. Det er de blandt andet fordi levende planter kan være svære at holde. Forholdene i et terrariemiljø giver kun få muligheder for levende planter, som kan klarer det miljø, og dyrene er jo det vigtigste, så forholdene bliver nød til at være omkring dem.

Derfor er kunstige terrarie planter rigtig smarte, da de løser problemet. Med kunstige planter er det kun fantasien der sætter grænser. Man kan indrette terrariet lige præcis som der ønskes, med de planter og farver der findes passende.

Kun fantasien sætter grænser

Kunstige terrarie planter findes i alle forskellige størrelser, farver og typer, men lige præcis denne type plastik plante på fod, er rigtig smart. Den gør det nemt og hurtigt at finde en plads til planten i terrariet.

Kunstige terrarie planter har også den fordel at holder "for evigt", de kræver intet anden end en vask engang imellem, også har man en plante der er så god som ny. 

Stående Plante 2 er en rigtig flot plante, især med de røde årer der løber fra midten af bladene og ud. Planten passer rigtig godt ind i et grønt terrarie, da bladene og stilkene er flotte skov grønne.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode