Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
134,95 kr.
Zoo Med Naturalistic Flora – Staghorn Fern
search
search
  • Zoo Med Naturalistic Flora – Staghorn Fern
134,95 kr.

Zoo Med Naturalistic Flora – Staghorn Fern

ZM-BU-65

Zoo Med Naturalistic Flora Staghorn Fern er en super fed plastik plante, som har et naturlig udseende. Vil forbedre dit terrarie eller paludarium. Staghorn Fern er til dansk oversat en type af Bregne.

Staghorn Fern giver dine kæledyr mere privatliv og skaber ly/skjul for dem. Dette gør den med de fine blade, dit krybdyr kan bruge planten som en paraply.

Denne fine plastik plante giver også dine dyr mulighed for at optage vand naturligt, via dråber eller fugt som kunne dannes på planten.

ZM-Logo_Liz.png

Disse plastik planter fra Zoo Med er i høj kvalitet, og ligner rigtig meget de orginale planter. Staghorn Fern er vandtæt, og går derfor heller ikke i stykker hvis du bruger den i et regnskovsterrarie.

Hvordan og hvor kan jeg bruge disse plastik planter fra Zoo Med?

Jeg har her på denne side med Staghorn Fern tilføjet en video, som viser de forskellige plastik planter Zoo Med har, og samtidig viser hvordan de bruger dem. Kan give dig lidt inspiration til hvordan du måske selv vil indrette og hvilke planter du synes passer bedst ind i dit terrarie eller paludarium.

Planterne er super nemme at sætte op. Hvis du har noget bundlag, kan du altid sætte stilken ned i og lade dem stå fint der. Men du kan også sætte dem op på grene eller ind i huller som grenene kan have.

Er der ikke noget i terrariet der kan hjælpe med at holde planten oppe, kan du altid bruge akvariesilikone. Du putter bare lidt akvariesilikone på og sætter planten op hvor du ønsker det. Brug tape til at holde planten oppe til silikonen er tørret ind.

Du kan også selv tage en boremaskine, og bore et lille hul i det materiale hvor du ønsker at planten skal stå i.

Plastik planter over rigtige planter?

I et terrarium kan du køre begge dele. Både plastik planter og rigtige planter har hver deres fordele og ulemper.

Rigtige planter kræver mere arbejde. De skal sættes rigtigt ind, have den rigtige mængde væske og noget godt jord at vokse i. Rigtige planter kan nemt gå til, eller bliver ødelagt med tiden.

Plastik planter er derimod meget nemme at holde. Du skal egentlig bare sætte dem op, også passer de sig selv. Plastik planter holder også længere, da de bare kan vaskes og bruges igen hvis man synes de er blevet for beskidte.

Så du kan bruge begge ting i et terrarium, det er helt efter egen personlig præference.

ZM-Logo_Liz.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode