Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
134,95 kr.
Zoo Med Naturalistic Flora – Tillandsia Air Plant
search
search
  • Zoo Med Naturalistic Flora – Tillandsia Air Plant
134,95 kr.

Zoo Med Naturalistic Flora – Tillandsi Air Plant

ZM-BU-64

Zoo Med Naturalistic Flora Tillandsia Air Plant er en super flot plastik plante, som ligner en naturlig Tillandsia. 

Tillandsia Air Plant ville være en rigtig nem og flot mulighed i både øren og skov terrarier. Planten har en lidt sjov blå/hvid/grå farve. Lidt svært at beskrive, men burde kunne ses nemmere på billedet.

Planten fra Zoo Med ligner en ægte plante, men er dog lavet af plastik. Plastik planter kan være en fordel da de ikke dør eller rådner ved forkert behandling.

ZM-Logo_Liz.png

Sidste elementer på lager

Tillandsia Air Plant giver også dine dyr muligheder for at have et skjul/ly. Hvilket hjælper med stress. Hvis du har et regnskovsterrarie kan dyrene også drikke dråberne og fugten fra bladene.

Hvilke type terrarie passer Tillandsia Air Plant ind i?

Planten er kaldet "Air Plant" (Luft plante), og vil kunne bruges i hele terrariet. Både i toppen i grene, eller i bunden af terrariet. Kun din egen fantasi sætter grænser for hvor du kan bruge disse plastik planter.

Zoo Med Tillandsia Air Plant har en fed farve, som er anderledes frem for det normale grønne. Tillandsia Air Plant kan sagtens bruges i alle typer af terrarier. Det vil helt sikkert kunne pynte uanset miljø.

Plastik planterne fra Zoo Med mister ingen farve af hverken tørke eller fugtigt miljø, også derfor den kan bruges i alle typer.

Plastik plante eller rigtig plante?

Med denne plastik plante slipper du for at gå at holde styr på en rigtig plante. Rigtige plante kan nemt gå galt og ikke få de rigtige mængder væske, sol osv. Derfor er plastik planter et super alternativ, som heller ikke rådner eller dør med tiden. De kan altid vaskes hvis man synes de er ved at se træls ud.

Montering af plastik planter i terrarie:

Hvis du ønsker at montere planten i baggrunden af terrariet, er alt du skal gøre at bore et lille hul i et korkrør, også placere Tillandsia Air plant i hullet. Nogle korkrør har allerede huler fra du får dem, så du bare kan putte plante direkte i. 

Det eneste plastik planter kræver, er egentlig noget at holde sig op af / stå i, så de ikke bare vælter sammen. Så snart du har planten stående, kan du nyde den.

Hvis du ønsker sætte planten op, steder hvor der intet er at sætte den fast i, kan du bruge akvariesilikone til at sætte den op. Dette gør du ved at putte noget akvariesilikone på og lade det tørre. (Brug tape til at holde planten oppe til silikonen er tørret)

ZM-Logo_Liz.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode