Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
139,95 kr.
Leopard Geckos In Captivity af Robbie Hamper, en bog der tager dig gennem alle aspekter om pasning af leopardgekkoer og avl
search
search
  • Leopard Geckos In Captivity af Robbie Hamper, en bog der tager dig gennem alle aspekter om pasning af leopardgekkoer og avl
139,95 kr.

Leopard Geckos In Captivity af Robbie Hamper

CM-KRE9783

Leopard Geckos In Captivity er en en bog som omhandler alt omkring Leopard Gekkoer. Leopard Gekkoer er blevet meget populære at have som hobbydyr, og det er der en god grund til.

Leopard Gekkoer er forholdsvist nemme at holde og rimelig nemme at avle på hvis man skulle ønske dette.

Robbie Hamper som har skrevet bogen har arbejdet med reptiler siden 1957 og har skrevet 2 bøger. Denne bog omkring Leopard Gekkoer og en anden omkring Kronegekkoer.

Robbie Hamper har rigtig mange års erfaring og deler her i bogen ud af alt den viden han har samlet sammen i sin tid.

Bogen er på Engelsk.

En bog springfyldt med information omkring Leopard Gekkoer.

I bogen kan du forvente at finde information omkring Leopard Gekkoer i naturen. Det er rigtig godt at vide hvordan det dyr man holder, lever i naturen. Hvis man ved hvordan dyret lever i naturen, kan man prøve at efterligne det, for at få det mest optimale setup i ens terrarie.

Hvis du ikke har valgt hvilken leopard gekko du skal have hjælper bogen dig også med at vælge. Den fortæller om ting man skal holde øje med før man vælger en bestemt Leopard Gekko.

Lille indblik i afsnittene i Leopard Geckos In Captivity

Indretning og størrelse på terrarie er der også massere af information omkring. Så er du i tvivl om hvordan de skal bo eller hvor meget plads de kræver, hjælper bogen dig også med alle disse informationer.

Leopard Gekkoer er kødædende. Derfor spiser ikke rigtig frugter og grøntsager, men derimod insekter, melorme og andet levende. Leopard Geckos In Captivity går i dybden med valg af foder, samt hvor tit man skal fodre. 

Ønsker du at avle på Leopard Gekkoer er der også et afsnit som afdækker dette. At avle på Leopard Gekkoer er forholdsvist nemt, selvom det godt kan være svært at finde 2 Leopard Gekkoer som kan gå sammen permanent.

Det er ikke bare sådan bogen kun fortæller dig hvordan du bedst muligt får dem til at parer sig, den guider dig også hvordan du holder æggene og hvad du skal gøre for at få de bedste Leopard gekko unger ud af æggene.

Sygdom og parasitter kan selvfølgelig forekommer hos dyr såvel som hos mennesker.

Robbie fortæller ud fra hans erfaringer hvordan man bedst muligt undgår diverse sygdomme og hvad man skal gøre hvis uheldet skulle være ude, og ens dyr bliver syg.

Fyldt med lækre billeder

Bogen er fyldt med billeder, som er med til at illustrer hvad der bliver snakket omkring. Der er også billeder omkring de farve mønstre & morpher som folk har opnået gennem linjeavl på deres Leopard Gekkoer.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode