Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
69,95 kr.
Biller af Ken Preston-Mafham
search
search
  • Biller af Ken Preston-Mafham
69,95 kr.

Biller af Ken Preston-Mafham

CM-ZIM1040

Biller er en bog skrevet af Ken Preston-Mafham. Ken Preston-Mafham er en vildt livs fotograf, som har lavet flere bøger omkring dyr. Han har bl.a. også skrevet en bog omkring Edderkopper.

Denne her bog om Biller går ind og fortæller dig omkring Næbmunde og Biller og hvad forskellen er på de to. Samtidig giver den dig god information om hver enkelt Næbmund og Bille.

Ved hver Bille / Næbmund kan du læse en beskrivelse, udbredelse og symboler, som beskriver hvordan de er under larvestadiet, hvilken biotop de lever i og hvilken føde de spiser.

På lager i Viborg

Bogen Biller lavet af Ken Preston-Mafham er perfekt til dig, som mangler en bog til at genkende forskellige slags biller/næbmunde.

Med denne bog lærer du hvordan du kan se forskel på næbmund og biller, og kan helt se identificere den slags Bille eller Næbmund du står overfor.

I bogen går man ind på Næbmund, Biller, Heteroptera og Homoptera. Bogen indeholder fantastiske fotografier af hver enkelt Bille/Næbmund som beskrives.

Så står du og mangler en bog, som kan hjælpe dig med at identificere forskellige slags biller, eller mangler du bare en bog med noget god viden omkring biller, så er denne bog lige noget for dig.

Næbmunde og biller tilhører to vidt forskellige beslægtede grupper. Næbmunde er hemiptera, som er det samme som græshopper, fårekyllinger og kakkelakker som i kender. Biller er derimod coleoptera, som er det samme som sommerfugle, bier og fluer. 

Forskellen er faktisk at Næbmunde går i en ufuldstændig metamorfose (omformning), og billerne går i en fuldstændig metamorfose.

Derfor skal du vælge Biller af Ken Preston-Mafham:

  • Over 100 biller og næbmunde fra hele verden
  • Udførlige oplysninger om hver art med let forståelige symboler der viser larvestadie, biotop og føde
  • Super lækre fotografier, som viser hver enkelt art

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode