Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
124,95 kr.
Fodringspincet m/45cm vinkel
search
search
  • Fodringspincet m/45cm vinkel
124,95 kr.

Fodringspincet m/45cm vinkel

MAPS061

Lækker pincet i rustfrit stål, som måler 45cm. Har en vinklet ende med runde kanter, som sikrer et ordentligt greb samt at du ikke skader dyret når du fodrer med denne fodringspincet. 

Fodringspincetter er smarte, da de sikrer dig at du ikke kommer til skade under fodring og det samme for dit dyr. Nogen krybdyrs ejere vælger nemlig at fodre med hænderne, hvilket kan være farligt. Dyret kan nemlig få din hånd i klemme når den prøver at tage føden fra din hånd.

Så hold dig altid til fodringspincetter, både for din og dit dyrs skyld.

Monis anbefaler

Samtidig ser vi også at dyret så ender med at se din hånd som mad, så når den ser din hånd vil den forbinde det med mad, og det er ikke smart. Du stikker nemlig hænderne ind ofte, også hvis du bare skal tage dyret op eller rengøre. Derfor anbefaler vi og mange andre at der bruges en fodringspincet, som dyret så kan forbinde med fodring istedet.

Hvilke krybdyr vil en fodringspincet være god til?

Fodringspincetter er bl.a. rigtig gode til fodring af dyr såsom skægagame, vandagame, varaner, teguer, sumpskildpadder, slanger, gekkoer, firben & øgler. Fodringspincetten fås i mindre størrelser også, hvis man har et mindre dyr eller fodrer med mindre dyr.

En 45cm pincet, ville være perfekt til fodring af slanger med mus. Den er stor nok til at du kan få et ordentligt greb omkring musen/dyr i den størrelse, og derved kan fodrer simpelt og sikkert med fodringspincetten.

En fodringspincet kan f.eks. bruges til at fodre kakerlakker, fårekyllinger, græshopper, voksmøl, zophobas, frosne mus/rotter og meget mere.

Pincetten kan også bruges hvis du har mindre ting i terrariet, som du ønsker at pille ud. Med pincetten er det en del nemmere at komme mindre steder hen og derved fjerne gammelt mos, eller andet.

Fordele ved Pincet 45cm Vinkel:

  • Gør det sikkert for dig at fodre
  • Stor pincet, med godt greb
  • Kan fodre alle slags dyr, skægagame, slange, gekko og meget andet
  • Runde hoveder, så den ingen skader gør på dyret

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode