Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
109,95 kr.
Creatures Thermo/Hygro-meter
search
search
  • Creatures Thermo/Hygro-meter
109,95 kr.

Zoo Med Creatures Thermo/Hygro-meter

ZM-CT-11GE

Optimalt klima.

thermo/Hygro meteret fra Zoo med giver dig god kontrol over miljøet i dit terrarium og giver dig mulighed for at følge med i hvordan dit dyrs klima er, på den måde kan du give de bedst betingelser for dit kæledyr. 

Klar til Blacklight.

Creatures Thermo/Hygro-meter fungere som både Thermometer og Hygrometer. 
Thermo/Hygrometeret er selvlysende og bliver aktiveret under LED BLack Light.
ZM-Logo_Liz.png

Sidste elementer på lager

Selvfølgelig betyder størrelsen noget!

Creatures udstyret er udviklet til dig som bare gerne vil nyde dine små insekter og spindlere.

Her er der tænkt på at dyrene ikke er for store og at Udstyret mange gange kommer til at virke som det der kommer i fokus.

Derfor har zoo med udviklet creatures der i alt sin enkelthed gør dimensionerne på dyret proportionelt med det udstyr man skal bruge til det.

100% Kontrol

Zoo Med Creatures Duo løsningen er en super smart og nem måde at følge med i dit Terraries indvendige miljø, både luftfugtighed og temperatur bliver målt og på den måde kan du hurtigt regulere dit terrarie så det passer perfekt til dit kæledyr, og den smarte 2-i-1 Thermo/Hygrometer løsning fungere super godt.

Sammen med creatures Soil har du dig en supercombo, hvor det bliver vildt nemt at lave det perfekte miljø til dit kæledyr og samtidig nemt at overvåge samtidig.

Det skal være nemt at bruge

Udover at være nem at hænge op da det kommer med en velkro bagside der bare skal klistres på glasset i terrariet, fylder Thermo/Hygrometeret heller ikke særlig meget. Som en ekstra sej lille ting lyser det i mørke! 

Creatures Thermo/hygrometer er en del af Glow In The Dark serien og lyser op under LED Black Light, og fungere super godt sammen med Cholla Branch, der også lyser op, lige som Jelly Rock og Plast pincetten

ZM-Logo_Liz.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode