Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
164,95 kr.
Zoo med Creatures LED Black Light 5w
search
search
  • Zoo med Creatures LED Black Light 5w
164,95 kr.

Zoo Med Creatures LED Black Light 5w

ZM-CT-BLE

Nemt at sætte op.

Black light, er perfekt til dig der holder insekter, eller som er til et anderledes terrarie. Zoo Med kommer med løsningen på en nem og hurtig måde at sætte dit Black light op på. Bare skru den fast i en Zoo Med Lampe skærm og så virker det!

Mindre energi mere effekt tak!

Blacklight pæren kører på kun 5 watt og er derfor i den lette ende af energi forbrug. men  der masser af effekt, alt selvlysende lyser op i terrariet, Samtidig giver nogle insekter og spindlere, som Skorpioner og edderkopper, et genskind i Black Light. 

ZM-Logo_Liz.png,

Sidste elementer på lager

Se dit kæledyr på en ny måde.

Creatures Black Light kan bruges i Creatures Lampeskærmen og aktivere samtidig hele Creatures Glow In The Dark serien, og giver dig samtidig mulighed for at se dit insekt på en hel ny måde! 

Sort lys? Mørke der får dine insekter til at lyse.

LED Black Light pæren er energi besparende og lyser med 395 NM som ligger på skalaen lige under det man kalder synligt lys. det vil sige at det virker øret selvom det er tændt, og udsender i virkeligheden mere UVA lys end det lyser op. Blacklight har mange forskellige anvendelser, men i dette tilfælde er det for at fange det fluorescerende stof, der findes på nogle spindlere og insekter. Pæren bruger 5 Watt.

Knudepunkt for Glow In The Dark.

I serien Glow In The Dark, finder du også Cholla Branch der er en selvlysende kopi af en Cholla/Vuka gren, og når den bliver ramt af Black light blvier det selvlysende aktiveret i Grenen. det samme gælder Creatures Skålen, der er lige den rigtige størrelse til at holde en jelly. til sidst er der det smarte Thermo/Hygrometer som udover at lyse op i Black light også viser både temperatur og luftfugtighed. og faktisk aktivere den også vores Selvlysende Pincet.

ZM-Logo_Liz.png


Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode