Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
147,00 kr.
Dragon - Varmemåtte 14 x 15 cm 5W
search
search
  • Dragon - Varmemåtte 14 x 15 cm 5W
147,00 kr.

Dragon - Varmemåtte 14 x 15 cm 5W

DR-FM-05

Denne varmemåtte, er til terrarie dyr, som kræver varme nedefra.

Varmemåtten har en effekt på 5W, og måler 14 x 15 cm.

Varmemåtter og varmepuder skal ikke benyttes til skildpadder, da dette skader dyret mere end det gavner.

Varmemåtterne skal monteres i bunden, på undersiden af terrariets yderside, og bør ikke monteres inde i terrariet hos dyret.

dragon%20logo%20rund.png

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Varmemåtter findes i rigtig mange udformninger og kvaliteter, de fleste har allerede prøvet at købe varmemåtter, som kun holder i ca 6-12 måneder.

Mange varmemåtter er produceret med 3 kobbertråde eller mindre i måtten, og en metalplade til at fordele varmen med.

Dette giver en ringe og ulige fordeling af varmen, der skal derfor ikke meget til for at kobbertråden knækker og varmemåtten dermed bliver defekt.

Dragon Terraristik har valgt en helt anden løsning i deres varmemåtter, i stedet for at sætte sin lid til 1 eller 2 kobbertråde, som giver en usikker og ulige fordeling af varmmen på måtten, har man fra denne producents side, valgt at lave et fint masket net af tråde i måtten.

Dette sikrer en jævn fordeling af varmen, samtidig giver det også en højere driftsikkerhed.

Driftsikkerheden er i top på disse varmemåtter, fordi alle tråde er forbundet med hinanden, hvis en tråd skulle knække, vil strømmen og dermed varmen bare løbe en anden vej.

Dermed vil man opleve at der på en varmemåtte kun vil blive en kold plet på ca. 1x1 cm, hvis en tråd bliver defekt og ikke 50% af måtten som ved nogle andre producenters.

Ud over dette er varmemåtten europæisk CE godkendt, hvilket er din sikkerhed som forbruger for at dit dyr ikke kommer til skade eller dit hjem brænder ned.

Hos monis.dk yder vi 2 års total garanti på alle varmemåtter fra Dragon Terraristik.

Det betyder at hvis en varmemåtte skulle blive defekt inden for de første 24 måneder, så bytter vi den uden at vi skal diskutere mere om det.

Det eneste du som kunde, skal betale er returportoen til vort lager.

Til alle varmemåtter medfølger gummidupper som du kan sætte under dine rack kasser, dit terrarium eller dit bur, og dermed hæve det emne som skal opvarmes, så det ikke står direkte på måtten.

Alle varmemåtter fra Dragon Terraristik har indbygget termosikring, så du er sikker på at dit dyr ikke bliver forbrændt, kogt eller du og dine nærmeste kommer til skade.

Dragon Varmemåtte 5W måler 14x15 cm

Producenten anviser, at varmemåtter fra Dragon Terraristik placeres så dyr ikke kan komme direkte kontakt med måtten og der monteres gummiføder under det emne som den skal opvarme for at undgå direkte kontakt med måtten.

dragon%20logo%20rund.png

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode