Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
74,95 kr.
Sera Goldy Nature 250 ml - Flagefoder til guldfisk og andre koldtvandslevende fisk der holder formen længe, læs mere her!
search
search
  • Sera Goldy Nature 250 ml - Flagefoder til guldfisk og andre koldtvandslevende fisk der holder formen længe, læs mere her!
  • 	Sera Goldy Nature er et flagefoder til guldfisk og deres slægtninge uden tilsatte farvestoffer og konserveringsmidler
74,95 kr.

Sera Goldy Nature 250ml flagefoder til guldfisk

SR-32248

Flagefoder til guldfisk som sikrer flotte farver.

Sera Goldy Nature er basisfoderet til mindre guldfisk og varianter såsom shubunkin, veiltail eller sarasa, samt andre koldtvandsfisk, og indeholder ikke farvestoffer og konserveringsmidler.

Sera Goldy Nature indeholder insektmel som er en proteinkilde af høj kvalitet, der samtidig er ressourcebesparende.

Det afbalancerede forhold mellem urte- og animalske ingredienser sikrer et let fordøjeligt foder, der sikrer sundhed og flotte farver.

Flagerne holder formen, er velegnet til koldtvandsfisk, der spiser i overfladen og grumser ikke vandet.

På lager i Viborg

Hvad er fordelen ved Sera Goldy Nature?

De fleste kender problemet med syge fisk i akvariet og problematikken ved brugen af antibiotika.

Ofte skyldes brugen af for dårligt foder at fiskene bliver syge grundet bakteriedannelse i akvariet og i filteret.

Flere producenter anvender gelatine som bindemiddel i foderet og som de flest nok ved så stammer gelatine fra svin.

Gelatine giver den fedtede og slimede overflade man ofte ser i filter og pumper, dette fører ofte til oftere vandskifte, brug af mere vandkemi og ofte udskiftning af fisk der dør grundet sygdom.

Alt dette fører til meromkostninger der ofte er dyre end ved at anvende et ordentligt foder.

Sera har mere end 50 års erfaring med produktion af fiskefoder og producerer ud fra dyrenes naturlige behov.

Derfor er fiskefoderet heller ikke farvet men har naturlige farver.

Dette gør at fiskene ikke får unødige konserveringsmidler og farvestoffer der kan nedsætte deres immunforsvar og føre til sygdom.

Sera anvender fiskemel som proteinkilde.

Der findes 3 lande i verden der producerer fiskemel nemlig Chile, Kina og Danmark.

Det kinesiske fiskemel indeholder store mængder af tungmetaller og er derfor ikke egnet som foder til dyrene da dette vil forgifte dem i sidste ende.

Chile har en stor produktion af fiskemel og fiskemel fra Chile er billigt men indholdet af omega fedtsyrer er samtidig meget lavt.

Derfor får dyrene ikke de nødvendige omega fedtsyrer som sikrer deres immunforsvar og vækst.

Danmark producerer verdens absolut bedste fiskemel, de her levende fisk er fulde af omega fedtsyrer og derfor er dansk fiskemel også i høj kurs.

Sera anvender kun fiskemel fra Danmark for at sikre den høje mængde af omega fedtsyrer, dette sikrer at dyrene får bedre immunforsvar og bedre vækst. 

Samtidig anvender Sera i blandt andet deres Sera Goldy Nature hele æg som bindemiddel.

Dette er en naturlig proteinkilde der nemt optages af fiskene, samtidig udskiller æg ikke fedt i vandet som ikke optages af fiskene.

Brugen af æg giver en mere naturlig forekomst for fiskene fordi æggehvide stoffer allerede er i vandet hvor de lever i naturen.

Derfor skaber det ikke de fedtede overflader der ofte ender i filteret og giver grobund for bakterier der i sidste ende gør fiskene syge.

Ved at anvende Sera Goldy Nature opnåes bedre immunforsvar hos fiskene, mindre vandskifte, mindre brug af vandkemi og mindre udskiftning af fisk der dør grundet bakteriedannelse i filteret.

Alle disse kombinationer af gode ingredienser og brugen af naturlige ingredienser gør at foderet er i en klasse for sig selv og sikrer dine fisk et langt og sundt liv med minimal arbejde for dig.

Sera Goldy Nature er Fuldfoder til alle guldfisk men hvordan anvendes det?

Foder en eller to gange dagligt, kun så meget som fiskene indtager inden en kort periode på 4-5 minutter.

Flagefoderet holder formen længe og opløses ikke i vandet som andet foder på markedet, derfor kan overskyden foder fjernes efter 20-30 minutter efter endt fodring.

Herved undgåes bakteriedannelse som følge af overskydende foder i vandet.

Hvad indeholder Sera Goldy Nature?

ingredienser: fiskemel, hvedemel, ølgær, Hermetia (5%), Ca-caseinat, gammarus, æggepulver, spirulina, havalger, mannan oligosaccharider, tran (indeholder 34% omega fedtsyrer), urter, lucerne, brændenælde, persille, grønlæbet musling, paprika, spinat, gulerødder, Haematococcus alger, hvidløg.

Analytiske bestanddele Råprotein: 47,8 %, Råfedt 8,9 %, Råfiber 2,9 %, Fugtighed 5,0 %, Råaske 10,3 %.

Tilsætningsstoffer Vitaminer og mineraler: Vit. A 37.000 IE/kg, vit. D3 1.800 IE/kg, Vit. E (D, L-a-tocopherylacetat) 120 mg/kg, vit. B1 35 mg/kg, Vit. B2 90 mg/kg, stik. Vit. C (L-ascorbylmonophosphat) 550 mg/kg.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode