Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
124,95 kr.
Verden af Kakerlakker (plakat)
search
search
  • Verden af Kakerlakker (plakat)
  • Verden af Kakerlakker (plakat)
124,95 kr.

Verden af Kakerlakker (plakat)

MAPS090

Plakaten hedder "Verden af Kakerlakker" og er en plakat, som indeholder 20 forskellige kakerlakker. Fra de mindste og mest uskyldige, til de store af slagsen. Plakaten har et billede af hver enkelt af de 20 forskellige kakerlakker, samt det latinske navn for dem.

Plakaten er perfekt til børn, de ville nemt kunne se de forskellige kakerlakker. Billederne af kakerlakkerne er store og tydelige, så man nemt kan se hvad forskellen er på de forskellige.

Plakaten måler 70x30 cm. God størrelse, så det er nemt læseligt og nemt at se.

Monis anbefaler
På lager i Viborg

Hvilke kakerlakker indeholder plakaten?

Plakaten er også idéel til dig, som holder flere forskellige typer kakerlakker. Det er en hurtig og nem måde at forklare andre hvilke kakerlakker er hvad, og hvad der kendetegner dem.

Den indeholder disse 20 kakerlakker: Simandoa conserfariam, Decoralampra fulgencioi, Gyna lurida, Therea bernhardti, Hemithyrsocera palliata, Eurycotis decipiens, Deropeltis erythrocephala, Blaberus cranifier, Blaberus giganteus, Marcopanesthia rhinoceros, Shultesia lampyridiformis, Capucina patula, Paranauphoeta formosana, Polyhaga saussurei, Gyna caffrorum, Dorylaea orini og Pseudoglomeris magnifica, Archimandrita tessallata, Blaberus giganteus

Hvad er en kakerlak?

Kakerlakken er et insekt i ordenen Blattodea. Der findes ca. 3500 forskellige arter i seks forskellige familier. De findes ud over hele verdenen. Undtagen polar områder og højder over 2000 meter. Kakerlakker har en fladtrykt krop og nogle antenner som er lange. Hovedet er nedadrettet med bidende munddele.

Kakerlakken har lange ben. Vingerne er oftest veludviklede, men kakerlakker ses sjældent flyve. På bagkroppen sidder et par korte haletråde.

Små kakerlakker ligner de voksne på en prik. Forskellen er kun vingerne, som endnu ikke er udviklet når de er små.

Hvorfor burde du vælge denne plakat?

- Store billeder, nemt at se de enkelte kakerlakker og deres udseende.

- Indeholder videnskabelige navne (google navnet og find mere viden om den enkelte)

- 70x30cm, perfekt størrelse

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode