Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
99,95 kr.
Harlequin Frogs A Complete Guide af Ralf H. & Matthias S.
search
search
  • Harlequin Frogs A Complete Guide af Ralf H. & Matthias S.
99,95 kr.

Harlequin Frogs A Complete Guide af Ralf H. & Matthias S.

CM-ZIM2700

"Harlequin Frogs A Complete Guide" af Ralf Heselhaus & Matthias Schimdt er en bog der går i dybden med Harlequin Frogs og fortæller Deres historie, fra frøer der ikke kunne holdes i terrarie, til frøer der pludseligt godt kunne efter nyt terrarie design.

Bogen indeholder 45 kapitler og 64 sider. Kapitlerne i bogen er følgende: Introduktion, Harlequins i naturen, Atelopus (latinsk navn) i et terrarie, Harlequin frø arter og sidst men ikke mindst glimrende og gyldne Harlequins.

Bogen er på Engelsk.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Harlequins frøer

I bogen har man valgt ikke at følge de basiske ting slavisk, som mange andre vælger at gøre i Deres bøger omkring krybdyr, reptiler eller padder. Bogen her er i stedet en utrolig masse information omkring Harlequins frøer, men det er dog bare ikke delt op i sektioner og emner.

Gennemgang af kapitler

I introduktionen får man allerede meget viden om hvordan man holder frøerne, hvilke forskelle der er på de forskellige arter og meget mere.

Efter 6 siders introduktion når man til Harlequins i naturen. Dette kapitel vil gå nærmere ind på hvordan Harlequins lever i naturen, samt hvorhenne i verden de lever. Alt efter art lever de forskellige steder, men de fleste af dem er dog at finde i Sydamerika.

På hver enkelt side af bogen kan man forvente at finde flotte farverige billeder af diverse Harlequins, og en lille spoiler, de er fantastisk flotte med Deres utrolige farvekombinationer og mønstre.

Efter 20 sider med dette, kommer man til 3. kapitel som omhandler Harlequins i terrarie. Her vil bogen fortælle om før i tiden hvor det var næsten umuligt at holde, og til nu hvor det er nemmere, men stadig kræver en god mængde viden og engagement.

Kapitel 4, omhandler forskellige Harlequins arter, her får man mulighed for at se nogle billeder af de sjældne, samt mindre sjældne arter.

Det sidste kapitel slutter ud med 2 arter af Harlequins, begge er sjældne og svære at holde. De er dog også utrolig flotte. Det omhandler nemlig Glimrende og Gyldne Harlequins.

Synes man Harlequins frøer er noget af det smukkeste og elsker at iagttage disse små væsener, så kunne denne bog, fyldt med information omkring dem, være det helt rette valg for dig.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode