Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
94,95 kr.
Red-Tailed Boas af Philippe de Vosjoli
search
search
  • Red-Tailed Boas af Philippe de Vosjoli
94,95 kr.

Red-Tailed Boas af Philippe de Vosjoli

CM-ZIM0202

Red-Tailed Boas af Philippe de Vosjoli. Kongeboaen er en stor kvælerslange, som kan blive helt op til 4m lang. De kommer fra Mellem- og Sydamerika. 

Mange vælger at holde Kongeboa på grund af Deres flotte mønstre, farve samt utrolige længde. 

Bogen er på Engelsk og indeholder 48 sider.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Kongeboaen

Manden bag bogen er Philippe de Vosjoli. Philippe er bag mere end hundrede bøger samt artikler omkring krybdyr, reptiler og hele denne verden. Han har grundlagt the American Federation of Herpetoculturists hvilket er en non-profit organisation som udgiver bladet "The Viavarium" hvilkets mål er at formidle information omkring krybdyrenes verden.

Bogen omhandler de mest basic ting man skal vide, for at tage sig korrekt af sådan et bæst af en slange. Bogen guider dig helt fra starten i processen. Den starter med ting man skal sikre sig FØR man anskaffer sig en kongeboa.

Hvis man er låst fast på en kongeboa, er bogen her perfekt. Den tager dig igennem bolig, samt vedligeholdelse, foder, avl, sygdomme, lidelser og hvordan man undgår dumme fejl med Boas.

Kongeboaen er et populært dyr at have i fangenskab, og det klarer sig rigtig godt. De har forholdsvis nemt ved at blive tamme, og kan blive helt op til 20-30 år.

Kapitler du finder i denne bog:

Introduktion, Før du køber en Kongeboa, General information, Valg af Kongeboa, Bolig og Vedligeholdelse, Foder, Avl, Sygdomme og Lidelser, Hvordan du undgår dumme fejl med Boas og til sidst kildemateriale.

Alt denne information bliver der gået i dybden med af en mand som har massere af erfaring indenfor området.

Med denne bog bliver man godt udrustet til at have sin første slange, om det er en kongeboa eller andet, vil man finde ud af i løbet af kapitlerne. En kongeboa kan blive rigtig stor og kræver derfor også en del mere at holde, fremfor mindre slanger. Alt dette vil man blive ført igennem i løbet af læsningen, så man kan nå at overveje hvad man vil, og hvad der passer bedst ind hos en.

Omkring forfatteren:

Født 1949 i Paris, i Frankrig.

I 1987 grundlagde han the American Federation of Herpetoculturists som er en non-profit organisation som udgiver bladet The Vivarum, som formidler information omkring hele denne verden.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode