Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
49,95 kr.
Burmese Pythons af Philippe de Vosjoli
search
search
  • Burmese Pythons af Philippe de Vosjoli
49,95 kr.

Burmese Pythons af Philippe de Vosjoli

CM-ZIM0103

Burmesisk tiger pyton er en fantastisk bog skrevet af Philippe de Vosjol, han har skrevet flere af de bøger, vi har her på siden hos Monis. Han har skrevet mere end 100 bøger & artikler omkring krybdyr og Deres verden.

Han har samtidig startet organisationen the American Federation of Herpetoculturists som er en non-profit organisation der udgiver magasinet "The Vivarium". Magasinets formål er at formidle information omkring krybdyrenes verdenen.

Bogen er på Engelsk og indeholder 44 sider.

Sidste elementer på lager

Burmesisk tigerpyton

Den burmesiske tigerpyton er en af verdens største slanger og kan blive helt op til 7m lange. I Danmark er det forbudt at holde dem som kæledyr, men derfor kan denne bog dog stadig være med til at sparke til interessen med kæmpe slanger.

Grundet dens store størrelse skal den selvfølgelig også have et stort måltid mad, derfor kryber den rundt i naturen om natten og leder efter bytte såsom fugle, små hjorte og andet.

I bogen her får man en gennemgang af alle de basale ting der er vigtige at vide når man holder en burmesisk pyton som denne. Og selvom lige præcis denne pyton er forbudt at holde i Danmark, er der stadig mange andre arter af pytoner, som er fuldt lovlige at holde.

Andre store pytoner

Philippe går meget i dybden med den burmesiske tigerpyton, men der er også et kapitel, hvor han fortæller om andre store pytoner, så der er meget interessant viden at hente i denne bog.

Den burmesiske tigerpyton står som næsten truet, og har været truet i tidligere år. Tigerpytonen kommer oprindeligt fra Thailand og Vietnam.

Denne bog går ligesom mange andre af Philippe bøger igennem alt man behøver at vide, samt overveje når du vælger en stor slange som den her. Der kan være mange ting man ikke har tænkt over, eller problemer man ikke ved hvordan man skal løse. Bogen her hjælper og guider en igennem, så man er ikke er i tvivl om hvilke ting man har behov for at anskaffe sig hvis man vælger at holde en stor pyton.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode