Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
49,95 kr.
Rough Green Snakes af Philippe de Vosjoli
search
search
  • Rough Green Snakes af Philippe de Vosjoli
49,95 kr.

Rough Green Snakes af Philippe de Vosjoli

CM-ZIM1003

"Ru Grønne Slanger (Opheodrys aestivus)" af Philippe de Vosjoli. Philippe er en fyr som har skrevet mange bøger og artikler omkring krybdyrenes verden. Han skriver ud fra erfaringer og han har arbejdet med dette hele sit liv. Han har samtidig en non-profit organisationen the American Federation of Herpetoculturist.

Denne organisation udgiver magasinet "The Vivarium" som er et magasin hvis mål er at formidle information omkring hele krybdyrs verdenen.

Bogen er på Engelsk og indeholder 16 sider.

Sidste elementer på lager

Smuk grøn slange

Den ru grønne slange har en grøn oversider og en gullig mave. Den er derfor perfekt camoufleret i grønne områder, og kan være utrolig svære at få øje på i deres naturlige levested af denne grund.

Den lille slange bliver normalt op til 1m lang og er meget tynd. Den lever naturligt i Sydøstamerika. 

Kort og hurtig gennemgang af kapitlerne i bogen:

Introduktion: Her bliver man introduceret til emnet, nemlig den ru grønne slange samt får viden om hvad du kan få ud af bogen.

Valg før køb: Dette kapitel er yderst vigtigt for mange. Mange vælger nemlig på forhånd uden at læse op på hvilke krav slangen har. Derfor er det godt med en ekspert som kan guide dig og fortælle om de forskellige slanger, også kan man selv tage valget, om det er noget, man gerne vil arbejde med.

General information: Dette kapitel er igen en introduktion til den ru grønne slange, og kort fakta omkring slangen.

Valg: Her guides du til det helt rigtige valg af slange.

Design af Vivarium til ru grønne slange: Ønsker man at designe et Vivarium og have ru grønne slanger deri, er dette kapitel perfekt. Han beskriver hvordan man får størst succes med dette.

Foder: Alle ved at foder ikke er ligegyldigt. Slanger foretrækker også noget bestemt foder, samtidig med at de skal have en bestemt næring for at trives og gro. Derfor er det vigtigt at går i dybden med dette, så slangen/slangerne ikke kommer til at mangle noget.

De mest typiske grunde til død hos ru grønne slanger: Overskriften siger det godt selv, her i kapitlet kan man finde typiske grunde til at ru grønne slanger dør, og få tips og tricks til hvordan man undgår dette hos dine slanger.

Ringneck snakes & Brown snakes: Kort gennemgang af andre arter af slanger, dog stadig i den mindre ende af slanger.

Avl: Det sidste kapitel er avl, og er til dem som ønsker at avle på disse smukke væsener. 

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode