Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
99,95 kr.
Prehensile-Tailed Skinks af John Coborn
search
search
  • Prehensile-Tailed Skinks af John Coborn
99,95 kr.

Prehensile-Tailed Skinks af John Coborn

CM-ZIM2793

"Prehensile-Tailed Skinks" er en bog skrevet af John Coborn. John Coborn er en mand med lidt på CV'et, han har skrevet hundredvis af artikler og bøger omkring krybdyr, reptiler og hele denne verden.

Han har samtidig styret Dudley Zoo og været dyrepasser i Cotswold Wild life Park, hvor han arbejdede med krybdyr.

John er derfor en mand med rigtig meget viden omkring snohaleskink, og krybdyr generelt. Han deler her i bogen ud af sine mange erfaringer, så du står super skarpt til hvis ønsker en snohaleskink.

Bogen er skrevet på Engelsk og er 64 sider lang.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

Guiden til Snohaleskink

Snohaleskink er kun planteædende og spiser mange forskellige frugt og grøntsager. Snohaleskink er gode til at gå sammen, men kan dog være aggressive hvis der kommer skinks ind som ikke er med i familiegruppen.

Snohaleskink er den største kendte eksisterende skinkeart.

Med denne bog bliver man klædt på til at holde snohaleskink samt blive guidet i retning af om det overhovedet skal være en snohaleskink, eller måske en anden art. Alle disse spørgsmål man måtte have omkring snohaleskink, vil blive besvaret når du har læst bogen.

Bogen er såvel en guide til dig, så du ender med den rigtige skink, samtidig med at skinken får de helt perfekte forhold, så dyret trives bedst muligt.

I denne bog støder man på følgende emner:

Forfatterens forord: Forord, hvor forfatteren fortæller kort om Snohaleskink og hvad man kan forvente at få ud af bogen.

Snohaleskink: Dette kapitel går i dybden med Snohaleskink og giver massere af fakta omkring dyret.

Bolig: At have den rette størrelse bolig er vigtigt for skinken. Har dyret ikke den rette mængde plads, kan det hurtigt blive stresset og trives rigtig dårligt. I kapitlet her får man massere af information omkring gode boliger, og knap så gode boliger til Snohaleskink.

Foder: Foder er utroligt vigtigt, og derfor er der også et kapitel med dette. I kapitlet går John i dybden med vigtigheden af forskellig slags foder, og fortæller samtidig hvad der er godt foder og hvad der er dårligt foder.

Generel vedligeholdelse: Når man først har anskaffet sig dyret og har styr på hele setuppet med bolig, er det også vigtigt at vide hvordan man skal passe skinken på daglig basis. Derfor stiller John mange kritiske spørgsmål, som man skal tage stilling til. Det er nemlig vigtigt man er fuld af entusiasme  og har tid til at have en skink. 

Avl: Mange der holder krybdyr, ønsker også at avle på dem. Det kan man godt forstå, da man så kan skabe flere af disse smukke væsener. John gennemgår alle ting man bøde vide hvis man ønsker at avle på skinken.

Sygdomme og generel sundhed: Kapitlet her gennemgår de typiske sygdomme og generelle sundhedsproblemer man kan komme ud for når man holder en skink. Man får massere af tips & tricks til at undgå/behandle disse problemer.

Anbefalet læsning: Sidste kapitel giver John nogle flere bøger som anbefalet læsning.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode