Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 28/05 kl. 10:00
129,95 kr.
Live Food af Frank Bruse, Dr. Michael Meyer & Wolfgang Schmidt
search
search
  • Live Food af Frank Bruse, Dr. Michael Meyer & Wolfgang Schmidt
129,95 kr.

Live Food af Frank Bruse, Dr. Michael Meyer & Wolfgang Schmidt

CM-KRE0425

95 sider fyldt med ekspertviden om hold af foderinsekter

Bogen er skrevet a Frank Bruse, Dr. Michael Meyer og Wolfgang Schmidt. De 3 eksperter har sat særligt fokus på Grundlæggende viden om, hvordan der bedst opnåes succes med hold af foderdyr, hvordan der sørges for at give mest næring videre til terrariets eller akvariets beboere og hvordan omkostningerne holdes nede.

Live food er illustreret med over 120 farvefotos og tager udgangspunkt i omfattende viden fra erfarne terrariumholdere. 

Bogen er på engelsk og kommer i et blødt omslag med en flot og saglig udstråling. 

Monis anbefaler
Levering op til 14 dage

Levende foder 

Bogen her kommer ind på forskelligt levende foder, og guider læseren igennem, sådan at der nemt kan holdes levendefoder i hjemmet. Her iblandt er der sat fokus på Tropiske bænkebidere, bananfluer, Fårekyllinger, Græshopperkakerlakker og selv mus er inkluderet. 

Forfatterne af BASICS - Live food, siger bl.a. at de tror på at det er bedst at opdrætte insekterne selv, da du så kan være sikker på at dine krybdyr, får ordentlige insekter med et højt næringsindhold. Denne bog går i dybden med alle disse ting, så du både kan holde insekter, men også hvordan du tilføjer ekstra næring til dyrene.

Der er fra forfatternes side tænkt meget over hvor du løser forskellige scenarier med insekter, også tænke på hvordan du holder projektet, at have foderdyr derhjemme så okmkostningsfrit som muligt. Så det i bredere omfang bliver en fornøjelse at have foderdyr. ofte kan det virke uoverskueligt at skulle igang med at holde levende foder, men med BASICS- live food får læseren rigtig meget ekspertviden på kun 95 sider.

Har du selv et insektædende krybdyr, er denne bog GUIDEN til dig, så du fremad rettet ved meget mere om det levende foder du giver til dit krybdyr.

Udover du får en kæmpe gennemgang af hvordan insekter burde holdes i faunaboks eller andet, får du også masser af information om individuelle insekter. 

Fordele ved Live Food:

  • Skrevet af folk med mange års erfaringer
  • Går i dybden med hvordan der holdes levende foder
  • Springfyldt med information om forskellige insekter 
  • Sikrer insekter som er sunde og næringsrige
  • Holder omkostningen ned i forhold til hold af foderdyr

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode