Terralog Vol.3 Turtles Of The World Midt & Sydamerika

Dragon Terraristik

CM-KRE2826

Køb for 599,00 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

På det midt og sydamerikanske kontinent lever der rigtig mange skildpadde arter.

Amazonas jungle og bjergene på kontinentet har gennem milioner af år huset flere forskellige arter af skildpadder.

I dette 3. bind af turtles of the world finder du alt lige fra den vandlevende mata mata til den gigantiske landskildpadde på Galapagos.

Med billeder lige fra baby skildpadder til fuldvoksne dyr er her et opslagsværk som du ikke finder andre steder.

Med 500 billeder fordelt på 128 sider er her en bog som er et musthave for dig der elsker skildpadder.

Flere detaljer

På lager i Viborg

329,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Fra terapene til galapagos skildpadder i en bog.

Bogen der er skrevet af Holger Vetter er den 3 af i alt 5 bøger som dækker alle kontinenter i hele verden og beskriver de utallige skildpadder der lever her.

Skildpadden er det krybdyr i verden som favner bredest af dyrearter, der findes således skildpadder i havet, ferskvandsfloder og søer samt på landjorden.

I sine bind har Holger Vetter lavet et unikt opslagsværk der i kan læses af alle uanset om du er bedst i tysk eller engelsk.

Bogen er udformet således at siderne med skrift er skrevet på engelsk i venstre side og på tysk i højre side på hver side.

sammen med symbolerne i bogen gør den dette opslagsværk helt unikt fordi man med ganske få symboler kan få meget information om den enkelte art og dens levevilkår.

Ud over de 500 farvebilleder i bogen der både viser unger, halvvoksne og voksne dyr af de enkelte arter samt dækker over både land, sump og havskildpadder, Indeholder bogen også farvede kort der viser hvor en given underart er at finde på kontinentet samt dens kendetegn.

Er du interesseret i de mellem eller sydamerikanske arter så er dette opslagsværk uundværligt i din søgen efter arterne.

Uanset om du er hobbyist eller forsker, uanset om du er nybegynder eller har haft skildpadder i flere år så er dette opslagsværk uundværligt.

Tvivlen kommer til tider op og her kan dette opslagsværk være vejen til at opklare hvad man har med at gøre, således at man kan give dyret de optimale forhold.

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her