Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
129,95 kr.
Spotted & Wood Turtles af Andreas S. Hennig
search
search
  • Spotted & Wood Turtles af Andreas S. Hennig
129,95 kr.

Spotted & Wood Turtles af Andreas S. Hennig

CM-KRE0555

Spotted & Wood Turtles af Andreas S. Hennig er en bog på 94 sider om skovskildpadden samt prikket flodskildpadde.

Andreas S. Hennig er en krybdyrs entusiast, han skriver passioneret og med kærlighed. Målet med denne bog er at klæde læseren på, så det bliver en fryd at holdeskovskildpadder samt prikket flodskildpadde. På skildpaddernes premisser, og med henblik på at gøre det så naturligt som muligt. Med over 15 tabeller og med over 100 billeder i farve

Fokus punkterne i bogen er:

  • styrkelse af naturlig adfærd
  • at fremme yngel
  • at gengive skildpaddernes naturlige omgivelser.

Monis anbefaler
Levering op til 14 dage

Lidt om Spotted & Wood Turtles

Skovskildpadden er altædende, hvilket vil sige den spiser alt, både planter og andre små dyr. På en gennemsnitlig dag, bevæger skovskildpadden sig 108 meter. Skovskildpadden er pt. truet, da den er næsten forsvundet fra dens naturlige levested.

Prikket flodskildpadde lever mest i vandet og er altædende ligesom skovskildpadden. Den er ligesom skovskildpadden truet da den næsten er væk fra dens naturlige levesteder. Prikket flodskildpadde er lille og har en grå/sort farve med gule prikker, som med tiden kan blive hvide. 

De skildpadder der bor tilbage lever fra sydlige Canada med lange Vintre og er spredt ned af USA's Østkyst ned til det sydlige Florida med den varme sol. Her sætter Andreas S. Hennig fokus på at holde Skildpadden så tæt på naturligt, som muligt. 

Denne bog går i dybden med alle emner der er relevante og vigtige når man ønsker at holde Skovskildpadde eller Prikket flodskildpadde. Det er derfor en perfekt bog at anskaffe sig før man køber/vælger hvilkenSkildpadde man vil holde. 

Andreas S. Hennig har så meget viden på området, og han deler flittigt ud af det her i bogen. Han går totalt i dybden med alt ting, så der ikke er noget du stiller spørgsmål ved.

Han snakker bl.a. om terrarie valg samt hvordan du indretter terrariet, her går han ind og snakker og hver enkelt ting, f.eks. bundlag, grønt og meget mere. 

Fordele ved Spotted & Wood Turtles bog

  • Går utrolig i dybden med emnerne
  • Forfatteren har mange års erfaring
  • Over 100 billeder der illustrerer hvad der bliver snakket om
  • ALLE de basale ting til prikket flodskildpadde og skovskildpadde, samt meget mere

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode