Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
749,95 kr.
Breeding Beetles af Benjamin Harink
search
search
  • Breeding Beetles af Benjamin Harink
749,95 kr.

Breeding Beetles af Benjamin Harink

CM-BH6062

"Breeding Beetles" af Benjamin Harink. At holde og avle biller, bliver faktisk mere og mere populært rundt omkring i verdenen.

Ikke overraskende, da de forskellige biller er forholdsvis nemme at holde, og utroligt flotte at iagttage.

I bogen møder man et uendeligt antal arter med forbløffende farver, imponerende størrelser og nogle med bizarre former.

Bogen er på Engelsk og har 400 sider.

monis-logo original.png

På lager i Viborg

Avl af Biller

"Breeding Beetles" er et leksikon angående opdræt af biller. Bogen kan både bruges af eksperter, men også af folk med ingen viden, da alt bliver beskrevet grundigt. 

I bogen får man alt den information der er nødvendig for at holde og opdrætte biller med succes. Der er detaljerede instruktioner om substrater, avlsopsætninger og mange artsprofiler af Lucanidae, Dynastidae og Cetoniiae. 

I "Breeding Beetles" bliver der gået i dybden med emnet, og intet bliver undladt. Bogen er skrevet Benjamin Harink som selv opdrætter og avler biller. Benjamin har mange års erfaringer indenfor området, og ved uhørt meget om biller. Han har holdt biller i over 25 år.

"Levende" billeder

I "Breeding Beetles" kan man forvente at støde på en masse top kvalitet farve fotografier. Billederne i denne bog er exceptionelt gode. Billederne i sig selv er utroligt skarpe og fine, så man kan se hver enkelt detalje på de forskellige biller.

Det at billederne er så levende, giver en ekstra fed fornemmelse når man sidder og bladrer igennem siderne. 

"Breeding Beetles" er en hardcover, med over 750 billeder og er skrevet på engelsk. Det er både for begyndere og eksperter. Den dækker alt, hvad der er at vide om hold af biller. Den giver detaljerede instruktioner om avlssubstrater, vedligeholdelse, avl og mange flere emner.

Yderligere byder bogen også på mange artsprofiler vedr. både almindeligt holdte og sjældne arter og giver dybdegående råd om hver enkelt's særegenheder. 

Billederne kommer i stor skala fra levesteder til yngleopsætninger til artsportrætter, og er derfor værdifuld for enhver entusiast indenfor hvirvelløse dyr.

Hvorfor er "Breeding Beetles" så god?

  • Dybdegående med hver enkelt emne
  • Utrolig flotte billeder
  • Guider dig til at få et perfekt setup til avl af biller
  • Skrevet af Benjamin Harink der selv opdrætter og avler på biller

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode