Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
649,95 kr.
The Amphibians and Reptiles of Costa Rica
search
search
  • The Amphibians and Reptiles of Costa Rica
649,95 kr.

The Amphibians and Reptiles of Costa Rica

CM-KRE5389

"The Amphibians and Reptiles of Costa Rica" er skrevet af Jay M. Savage. 

Bogen omhandler alle padder og krybdyr i Costa Rica.

Jay M. Savage har studeret disse fantastiske væsener i mere end 40 år, og kommer her i bogen med en omfattende og up-to-date afhandling om deres biologi og evolution der nogensinde produceret.

Bogen er på Engelsk, har 937 sider og indeholder 396 arter.

Monis anbefaler
Sidste elementer på lager

The Amphibians and Reptiles of Costa Rica

Verdenskendt for sin biologiske mangfoldighed og bevaringssystem, er Costa Rica hjem til et stort udvalg af padder og reptiler. Fra den gyldne tudse til scorpion lizard, og mange mange flere.

Costa Rica spiller en helt central rolle i studiet af tropisk biologi samt udviklingen af økoturisme og bioprospektering, delvis fordi mere end halvdelen af de padder og krybdyr, som ses i Costa Rica også kan findes andre steder i Mellemamerika. 

"The Amphibians and Reptiles of Costa Rica" er en perfekt bog til naturelskere, feltbiologer, naturforskere og folk som bare generelt har en interesse for Mellemamerika.

Jay M. Savage som har skrevet bogen, er en pensioneret professor i biologi ved University of Miami og professor i biologi ved San Diego State University. Han har hjulpet til med flere bøger, og har rigtig mange års erfaringer indenfor området.

Bogen er en utrolig dybdegående gennemgang af alle padder og krybdyr der findes i Costa Rica.

Tjek alle vores krybdyrs bøger ud lige her.

Bogen får kun gode anmeldelser:

"En storslået bog. Jeg kender intet andet herpetologisk arbejde, der sigter på at dække et lands herpetofauna, der er velsignet med større dækningsbredde, opmærksomhed for detaljer, ingen fejl og top illustrationer. En kopi af denne bog skal være på hylden hos enhver person, der kalder sig herpetologistuderende" - Larry David Wilson, Herpetological Review

"Dette arbejde er skrevet til entusiasten såvel som for feltforskeren og er en fremragende referencekilde for hver af de 396 arter af padder og krybdyr, der kan findes i Costa Rica. Indeholder komplette farvefotografier af alle kendte arter i regionen, samt kort, der viser deres udbredelsesmønstre. En must have bog." - J.Elliott, Southeastern Naturalist

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode