Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
69,95 kr.
Education Series - Garter Snakes
search
search
  • Education Series - Garter Snakes
  • Education Series - Garter Snakes
69,95 kr.

Education Series - Garter Snakes

CM-ZIM8100

Lille informativ bog.

"Education Series - Garter Snakes" er en informativ og omfattende bog, der dykker ned i verdenen af strømpebåndsslanger. Forfatteren præsenterer en bred vifte af oplysninger om disse fascinerende slanger, deres adfærd, levesteder, kostvaner og meget mere.

Bogen begynder med en introduktion til strømpebåndsslanger og deres biologi. Læseren får indblik i deres fysiske egenskaber, herunder deres størrelse, farver, mønstre og evner som krybdyr. Forfatteren forklarer også, hvordan man genkender forskellige arter af strømpebåndsslanger og deres geografiske udbredelse.

Bogen er skrevet på engelsk, af Jon Coote og er på 45 sider fordelt på tekst og billeder.

Sidste elementer på lager

Bogen til dig der gerne vil vide mere om Strømpebåndssnoge.

"Education Series - Garter Snakes" er en fascinerende bog, der dykker ned i verdenen af strømpebåndssnoge. Denne omfattende serie er en værdifuld ressource for alle, der ønsker at lære mere om disse slanger og deres fascinerende adfærdsmønstre.

Bogen starter med en indføring i strømpebåndssnogens biologi og levesteder. Læserne bliver her præsenteret for de forskellige slangetyper, deres kropsstruktur og farver, samt hvordan de tilpasser sig i forskellige miljøer. Forfatteren udforsker også snogens livscyklus, herunder deres formering og opvækst.

En vigtig del af bogen fokuserer på strømpebåndssnogens adfærd og interaktion med andre dyr. Læserne lærer om deres jagtteknikker, fødepræferencer og hvordan de undgår rovdyr.

"Educations Series – Garter Snakes" præsenterer også vigtige oplysninger om strømpebåndssnogens naturlige levesteder og trusler mod deres overlevelse. Forfatteren fremhæver betydningen af bevarelse af levesteder og beskyttelse af disse smukke slanger.

Gode billeder og illustrationer.

Bogen er rigt illustreret med farverige fotografier og illustrationer, der giver læserne en visuel oplevelse af strømpebåndssnogens verden. Hvert kapitel er godt organiseret og præsenterer informationen på en letforståelig måde, hvilket gør det til en god ressource for både studerende og slangeentusiaster.

"Education Series – Garter Snakes" er en bog, der virkelig kan åbne vores øjne for skønheden og mangfoldigheden af strømpebåndssnoge. Uanset om du er en nysgerrig læser eller en erfaren slangeelsker, vil denne bog helt sikkert tilfredsstille din interesse for disse fascinerende krybdyr.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode