Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
734,95 kr.
Pfeilgiftfrösche - Biologie, Haltung, Arten.
search
search
  • Pfeilgiftfrösche - Biologie, Haltung, Arten.
734,95 kr.

Pfeilgiftfrösche - Biologie, Haltung, Arten.

CM-KRE2529

Bogen for alle med interesse i farvefrøer.

"Pfeilgiftfrösche" af Lötters, Jungfer, Henkel og Schmidt er en omfattende bog om de farverige og fascinerende pilegiftfrøer. Denne informative bog er en uundværlig ressource for alle, der interesserer sig for disse smukke amfibier.

Bogen er skrevet på tysk og er på 668 sider.

Sidste elementer på lager

En farverig informativ bog med masser af billeder.

Bogen dækker et bredt spektrum af emner som er relateret til pilegiftfrøer, herunder deres biologi, adfærd og evolution. Forfatterne præsenterer også forskellige arter af pilegiftfrøer og uddyber deres livscyklus, habitatpræferencer og kommunikationssignaler. Læseren får her mulighed for at dykke ned i den spændende verden af disse små, men giftige skabninger og få en forståelse for deres komplekse liv.

Bogen byder også på omfattende information om de farlige toksiner, pilegiftfrøerne producerer. Forfatterne forklarer, hvordan disse giftstoffer anvendes som forsvarsmekanismer og hvordan de har udviklet sig til at være nogle af de mest potente naturlige toksiner kendt af videnskaben. De undersøger også forskningen bag anvendelsen af disse giftstoffer til medicinske formål og de potentielle muligheder, de kan åbne op for.

En anden bemærkelsesværdig del af bogen er dens omfattende fotografier og illustrationer, der bringer pilegiftfrøernes farverige skønhed til live. Læseren kan her beundre de forskellige arter og deres variation i farver og mønstre. Disse billeder giver også mulighed for at identificere forskellige arter og fordybe sig i deres unikke egenskaber.

"Pfeilgiftfröche" er skrevet af førende eksperter på området og er resultatet af omfattende forskning og feltstudier. Bogen er skrevet i en letforståelig stil, der gør den tilgængelig for både eksperter og læsere med begrænset viden om emnet. Den er en uvurderlig kilde til viden om pilegiftfrøer og en kilde til fascination for naturelskere og biologer.

Uanset om man er interesseret i amfibier, dyreliv eller bare ønsker at lære mere om pilegiftfrøer, vil "Pfeilgiftfröche" være en berigende læseoplevelse. Den giver en grundig og informativ indføring i disse fascinerende skabninger og deres betydning i naturen. Bogen er en must-read for enhver, der ønsker at udforske den spændende verden af pilegiftfrøer.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode