Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
377,95 kr.
Salamanders - Of The Southeast
search
search
  • Salamanders - Of The Southeast
377,95 kr.

Salamanders - Of The Southeast

CM-KRE0358

"Salamanders of the Southeast" er en omfattende og informativ bog skrevet af Joe Mitchell og Whit Gibbons.

Bogen fokuserer på de utrolige salamandere, der findes i de sydøstlige regioner i USA.

Bogen er skrevet på engelsk og er på 336 sider.

Mere end 400 farvefotografier.

77 udbredelseskort.

Tydelige beskrivelser og fotografier af hver art.

Sidste elementer på lager

Kom med ind i en spændende farverige verden.

Forfatterne her præsenterer læserne for en fascinerende verden af salamandernes liv, der er unikt for denne del af landet. Bogen beskriver forskellige salamanderarter, deres habitat, adfærd og biologiske betydning. Læserne vil blive introduceret for en bred vifte af salamandere, lige fra de velkendte og farverige arter som rødplettet og smaragdgrønne salamandere til de mere sjældne og truede arter.

I "Salamanders of the Southeast" får læserne også indsigt i salamandernes reproduktion og livscyklus. Forfatterne deler deres viden om salamander æg, ungernes udvikling og de unikke tilpasninger, der gør salamanderne i stand til at overleve i deres naturlige levesteder.

Flotte billeder og god informativ tekst.

Bogen er rigt illustreret med smukke fotografier og tegninger, der viser salamandernes forskellige former, farver og mønstre. Forfatterne giver også praktiske råd til, hvordan man kan identificere salamandere og observere dem på en ansvarlig måde, uden at forstyrre deres levesteder. I betragtning af, at 17 procent af verdens arter af salamandere lever i de sydøstlige regioner af USA og den videnskabelige og folkelige bekymring for det verdensomspændende fald i paddepopulationer generelt, vil "Salamanders of the Southeast" appellere til folk i alle aldre og niveauer af viden, der er interesseret i naturhistorie og bevarelse.

Bogen vil guide og hjælpe med at fremme den voksende interesse for salamandere samt dyrke et ønske om at beskytte og bevare disse fascinerende padder og deres levesteder.

Uanset om man er en entusiastisk naturinteresseret person, en studerende eller en biolog, vil "Salamanders of the Southeast" være en uvurderlig kilde til information om de smukke og fascinerende salamandere i sydøstlige USA.

Bogen formår at kombinere videnskabelig viden med en letlæselig stil, der gør emnet tilgængeligt for både eksperter og nybegyndere inden for emnet.

Rigtig god læselyst.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode