Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
327,95 kr.
Die Amphibien Und Reptilen Europas - Alle Arten Im Porträt
search
search
  • Die Amphibien Und Reptilen Europas - Alle Arten Im Porträt
327,95 kr.

Die Amphibien Und Reptilen Europas - Alle Arten Im Porträt

CM-KRE5811

"Die Amphibien Und Reptilen Europas - Alle Arten Im Porträt" af Dieter Glandt er en omfattende bog, der præsenterer en detaljeret portrættering af alle europæiske arter af amfibier og krybdyr. Denne bog er et uvurderligt værktøj for alle, der interesserer sig for den fascinerende verden af ​​europæiske Herpetologi.

Bogen er skrevet på Tysk og er på 550 sider.

Hardcover 

Sidste elementer på lager

Bogen indeholder omfattende information om hver art og giver en dybdegående indsigt i deres biologi, leveområder, adfærd og reproduktion. For hver art præsenteres der farvefotografier og detaljerede beskrivelser, der fremhæver de unikke egenskaber og kendetegn ved hver enkelt art.

Forfatteren har samlet et omfattende og opdateret værk, der er baseret på omfattende forskning og ekspertviden om europæiske amfibier og krybdyr. Bogen inkluderer også kort over udbredelsen af ​​hver art og giver læserne en klar forståelse af deres geografiske fordeling.

"Die Amphibien Und Reptilen Europas - Alle Arten Im Porträt" er ikke kun et nyttigt opslagsværk, men også en fornøjelig læseoplevelse for naturinteresserede. Den giver en omfattende oversigt over Europas mangfoldige herpetologi og er velegnet til både studerende, biologer, terrarieentusiaster og naturelskere, der ønsker at udforske og forstå Europas amfibier og krybdyr bedre. Så uanset om du er en passioneret herpetolog, studerende eller blot nysgerrig på Europas amfibier og krybdyr, vil "Die Amphibien Und Reptilen Europas - Alle Arten Im Porträt" være en uundværlig kilde til viden og inspiration.

Dyk derfor ned i denne righoldige bog og fordyb dig i den utrolige verden af Europas herpetologi.

Rigtig god læselyst.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode