Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
194,95 kr.
Boa Constrictor af Stefan Binder
search
search
  • Boa Constrictor af Stefan Binder
194,95 kr.

Boa Constrictor af Stefan Binder

CM-KRE7574

Dybdegående indblik i en forunderlig verden.

"Boa Constrictor" af Stéfan Binder er en omfattende og informativ bog, der giver dig et dybtgående indblik i verdenen af Boa Constrictor-slangen.

Bogen udforsker artens biologi, plejebehov, adfærd og avlsmæssige aspekter. Med omhyggeligt udvalgte fotografier og detaljeret information er denne bog en uundværlig ressource for både erfarne slangeentusiaster og dem, der ønsker at lære mere om disse fascinerende krybdyr.

Paperback bogen er skrevet på Tysk og er på 96 sider.

Indeholder 89 billeder og 11 udbredelseskort.

Sidste elementer på lager

 "Bogen Boa Constrictor" er din ultimative guide til at forstå, pleje og avle disse imponerende krybdyr.

"Bogen Boa Constrictor" af Stéfan Binder er en omfattende og troværdige kilde, der udforsker den spændende verden af Boa Constrictor-slangen. Med årtiers erfaring inden for avl og hold af disse imponerende krybdyr har forfatteren Stéfan Binder samlet sin ekspertise og indsigt i denne omhyggeligt forskede og informative bog.

Bogen giver læserne en dybdegående forståelse af Boa Constrictor-slangens biologi, naturlige habitat, anatomi og adfærd.

Den dækker også vigtige emner som pleje og håndtering af Boa Constrictor i fangenskab, herunder korrekt ernæring, terrariets indretning og temperaturstyring samt forebyggelse og håndtering af almindelige sundhedsproblemer.

Med rigelige fotografier, illustrationer og praktiske tips guider bogen læserne gennem de forskellige Boa Constrictor-arter og deres forskellige variationer.

Den beskriver detaljeret avlsprocessen, herunder parring, inkubation af æg samt opdræt af unge slanger.

"Bogen Boa Constrictor" er velegnet til både begyndere og erfarne slangeentusiaster, da den kombinerer grundlæggende viden med avancerede aspekter af Boa Constrictor opdræt og hold.

Den tilbyder også vigtige opdateringer om den nyeste forskning og praksis inden for pleje af Boa Constrictor.

Uanset om du allerede ejer en Boa Constrictor eller drømmer om at få en, så vil denne bog være en uvurderlig ressource. Den giver dig de nødvendige redskaber og viden til at skabe et sundt og berigende liv for din Boa Constrictor.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode