Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
114,95 kr.
Blütenmantiden - Gattungen Pseudocreobotra & Creobroter
search
search
  • Blütenmantiden - Gattungen Pseudocreobotra & Creobroter
114,95 kr.

Blütenmantiden - Gattungen Pseudocreobotra & Creobroter

CM-KRE1240

"Bogen Blütenmantiden - Gattungen Pseudocreobotra & Creobroter" er en omfattende informativ guide om blomsterknælere, og fokuserer på arterne Pseudocreobotra og Creobroter.

Denne bog giver læserne en god forståelse af disse fascinerende insekters biologi, adfærd og habitat. Den indeholder smukke fotografier og en masse detaljer, der illustrerer de forskellige arter. Et must-have for enhver knæler entusiast.

Paperback bogen er skrevet af Stephan Schorn på Tysk og er på 64 sider.

Sidste elementer på lager

"Bogen Blütenmantiden - Gattungen Pseudocreobotra & Creobroter" er en omfattende og informativ guide, der udforsker verdenen af blomsterknælere, i arterne i slægterne Pseudocreobotra og Creobroter. Denne bog er et must-have for entusiaster af disse fascinerende insekter.

Bogen giver læserne en dybdegående indsigt i biologien, adfærden og habitat for blomsterknælere. Den dækker emner som artens anatomi, levevis og forplantning. Du vil lære om deres unikke jagtteknikker, kamuflageegenskaber og deres rolle i økosystemet.

Bogen indeholder smukke farvefotografier, der illustrerer de forskellige arter og deres variationer.

Uanset om du er erfaren indenfor insekter eller bare har en generel interesse, vil "Bogen Blütenmantiden - Gattungen Pseudocreobotra & Creobroter" være en uvurderlig kilde til viden og fascination. Dyk ned i denne rige verden af Blomsterknælere og opdag de utrolige egenskaber og adfærdsmønstre, der gør dem til en unik del af insektverdenen.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode