Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
64,95 kr.
Dragon Glaslister Grå
search
search
  • Dragon Glaslister Grå
  • Dragon Glaslister Grå
64,95 kr.

Dragon Glaslister Grå Sæt 4 mm

DR-UWT061-1

Front lister til terrarier, glaslisterne fungere som en skydedør og gør at du nemt kan åbne ind til terrariet og rengøre eller lignende.
listerne er ideelle til dig der bygger dit eget terrarie, og sammen med Akvarie Siliconeudluftningsriste og glas eller træplader, har du en komplet pakke til et byg-selv terrarie. 

Glaslisterne er nemme at påmontere desuden kommer de i 3 farver og er i plast, hvilket også gør at de er super nemme at klippe i størrelse så de passer perfekt til dit hjemmebyggede terrarie. 

dragon%20logo%20rund.png

Monis anbefaler
Størrelse: 1m (100cm) (64,95 kr.)
Levering 7-14 dage

Når du skal bygge dit terrarie, er det vigtigt at tænke på, tilgængelighed og holdbarhed foruden den ideelle størrelse til det dyr du vil holde, Glaslisterne sikrer dig tilgængelighed og kan tilpasses i størrelse i forhold til dit terrarie. listerne kommer med et top stykke og et bundstykke der begge er delt op i 2 skinner, dette gør at dit frontglas kan åbnes som en skyde dør, husk at placere den største af listerne øverst i terrariet, og efterlad et par mm. plads i den øverste skinne så du, når du får brug for det, kan løfte glasset op fra bundglaslisten og kan tage hele glasset ud, dette gør det meget nemmere at rengøre terrariet. 

Glaslisterne monteres på kanten af siderne af terrariet, med Lugtfri silicone.

Glaslisterne kommer i 3 tidsløse farver, grå, sort og hvid og er lavet i hård plast. 

dragon%20logo%20rund.png

Specifikationer

ean13
4038501012839

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode