Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 21/05 kl. 10:00
799,95 kr.
Lucky Reptile Life Terrarium 30x30x45 cm
search
search
  • Lucky Reptile Life Terrarium 30x30x45 cm
  • Lucky Reptile Life Terrarium 30x30x45 cm
799,95 kr.

Lucky Reptile Life Terrarium 30x30x45 cm

LR-LT-334

Smart samlesæt til alle insektnørder der kan lide at DIY.

Smart terrarie størrelse Large (30x30x45cm) til insekter som knælere, biller pinde/blade eller hvad man nu lige har man ønsker at have et terrarie til. 

Dette terrarie fås i 4 størrelser og kan pakkes sammen så det ikke fylder mere end det kan ligges i en skuffe når det ikke bruges. 

Drop-down "guillotine" frontdør sikrer jævn håndtering i terrariet.

Sidste elementer på lager

Er du til de lidt sjovere løsninger end at købe et komplet terrarie så kig med her!

Er der en gør det selv Mand/Kvinde/Person gemt i dig, er du vild med samlesæt, og ønsker du dig et terrarie til dine insekter som du kan pakke væk i skuffen så det ikke fylder noget når du ikke bruger det, så er her en løsning du ikke kan leve uden.

Lucky Reptile Life Terrarium er en spændende og innovativ løsning til at skabe et behageligt og autentisk levested til din insekter og smådyr. Dette terrarium er designet med tanke på både dyrenes velbefindende og æstetikken i dit hjem eller på dit kontor.

Godt kig ind til dine dyr.

Terrariet er konstrueret af holdbar Akrylglas med en krystalklar front og matterede sider, der giver en klar og ubesværet visning af de indre omgivelser. Denne gennemsigtighed giver dig mulighed for at observere og beundre dine insekter, mens de udforsker deres omgivelser. 

God udluftning og mulighed for lys og varme.

Et vigtigt element i Lucky Reptile Life Terrarium er den avancerede ventilation, der hjælper med at opretholde de rette niveauer af luftfugtighed og luftcirkulation. Dette er afgørende for mange insekters sundhed og trivsel. Terrariet indeholder også tilstrækkelig plads til at placere varmelamper, UVB-lys og andre nødvendige varme- og belysningskilder.

Indretningen af terrariet er yderst tilpasningsdygtig, hvilket giver dig mulighed for at skabe forskellige niveauer og miljøer med trægrene, klipper, planter og skjulesteder. Dette hjælper med at efterligne de naturlige levesteder for forskellige insekter og giver dem mulighed for at udforske og trives i en mere naturlig indstilling.

Lucky Reptile Life Terrarium er en fremragende mulighed for insektsentusiaster, der ønsker at give deres kæledyr et trygt og stimulerende hjemmemiljø. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for hold af insekter, kan dette terrarium tilbyde en platform til at skabe en smuk og funktionel levested for dine små venner.

Leveres uden lys og varme samt dekorationer!

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode