Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/04 kl. 10:00
49,95 kr.
Exo Terra BIo Drain Nano 20x20cm
search
search
  • Exo Terra BIo Drain Nano 20x20cm
  • Exo Terra BIo Drain Nano 20x20cm
49,95 kr.

Exo Terra BIo Drain Nano 20x20cm

EX-PT3130

Exo Terra Bio Drain Nano er en kompakt og effektiv dræningsplatform til terrarier, designet til at fremme et sundt og naturligt miljø for små krybdyr og amfibier.

Med målene 20x20 cm passer den perfekt til mindre terrarier og skaber optimale betingelser for planter og mikroorganismer.

Den biologisk nedbrydelige Bio Drain Nano hjælper med at forhindre overskydende fugt og stagnerende vand, hvilket er afgørende for at undgå sygdomme og skabe et ideelt terrariehabitat.

Dens unikke struktur sikrer god luftcirkulation, hvilket bidrager til en sund rotzone for planter.

Sidste elementer på lager

Hvad er Exo Terra Bio Drain Nano?

Exo Terra Bio Drain Nano er en innovativ dræningsplatform, der er skræddersyet til mindre terrarier med dimensionerne 20x20 cm.

Denne kompakte enhed spiller en afgørende rolle i at skabe et optimalt terrariehabitat for små krybdyr og amfibier ved at regulere fugtigheden og fremme en sund mikrobiologisk balance.

Bio Drain Nano er fremstillet af biologisk nedbrydeligt materiale, der ikke kun hjælper med at forhindre overskydende fugt, men også understøtter en naturlig nedbrydning af affaldsstoffer i terrariet. Dens struktur tillader god luftcirkulation, hvilket skaber et gunstigt miljø for gavnlige mikroorganismer og bidrager til en sund rotzone for planter.

Skab det ideelle Terrarie Miljø

Denne dræningsplatform er let at tilpasse og skære, hvilket giver terrarieentusiaster mulighed for at tilpasse den efter deres terrariebehov.

Den kan integreres i terrariets bundlag og bidrager til at forhindre stagnerende vand, som ellers kan føre til sygdomme og ubehag for krybdyrene.

Exo Terra Bio Drain Nano understøtter ikke kun dræning, men fremmer også bevarelsen af substratets struktur over tid.

Dens alsidighed og lette installation gør den til et praktisk valg for terrarieentusiaster, der ønsker at skabe et sundt og naturligt miljø for deres kæledyr.

Ved at vælge Exo Terra Bio Drain Nano 20x20 cm investerer terrarieentusiaster i et nøgleelement til at opretholde et bæredygtigt terrarie, der efterligner krybdyrenes naturlige levesteder.

Denne dræningsplatform er en vigtig komponent for dem, der stræber efter at skabe et harmonisk og velafbalanceret terrarie for deres små skala krybdyr eller amfibier.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode