Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
94,95 kr.
Nekton-Orange 60g Forside
search
search
  • Nekton-Orange 60g Forside
  • Nekton-Orange 60g Kosttilskud til orangefarvede kanariefugle
94,95 kr.

Nekton-Orange

NEK215060

NEKTON-Orange er et kosttilskud til specielt udviklet til orangefarvede kanariefugle (såsom Yorkshire og Norwich). Det hjælper med at intensivere farven i orange områder i fjeren.

NEKTON-Orange forhindrer farverne i fjererne i at falme og kan være med til at understøtte fuglens helbred på en naturlige måde når den er ved at smide gamle fjer.

Orange kanariefugle er en resultatet af en krydsning mellem gule og røde kanarier. De holder derfor de gule (xanthophyll lutein) og de røde (canthaxanthin) i fjererne.

Monis anbefaler
Størrelse: 60g (94,95 kr.)
Forventet levering 7-14 dage fra leverandør

Skab en flot & farverig orange fjerdragt med NEKTON-Orange

NEKTON-Orange indeholder morgenfrueblomster, som forstærker den gule grundfarve på de orange kanariefugle samt farvestofferne canthaxantin og beta-carotin, som er det som skaber den røde fjerdragt.
Dette skaber sammen en intens orange fjerdragt.

Fløjlsblomsten er et naturprodukt, som indeholder forskellige carotenoider, som har vigtig betydning for farvede fjer. Carotenoider er ikke kun kendt for dens farvende effekt, men også for deres biologiske antioxidanter.

Fløjlsblomsten indeholder aktive ingredienser, som er med i dannelsen af en ny fjerdragt.

For at øge kvaliteten af NEKTON-Orange har man valgt at bruge gode naturlige komponenter. Der bruges ølgær og ølgærcellevægge. Ved brug af disse to kombinerer man fordele ved de præbiotiske og immunstimulerende virkninger fra ølgærcellevæggen med de værdifulde næringsstoffer fra ølgæren.

Ølgær og ølgærcellevægge

Ølgær er et af de mest værdifulde produkter af alle. Det er det fordi det er en kombination af sundhedsfremmende næringsstoffer. Disse omfatter essentielle aminosyrer (såsom methionin), B-vitaminer, forskellige mineraler, sporstoffer og enzymer. Alle de næringsstoffer som er i ølgæren har en positiv effekt på fugleorganismen og har en masse vigtige komponenter som hjælper fuglen med at danne en ny flot fjerdragt, når den er ved at smide de gamle fjer.

Ølgær kan også styrke fuglens immunforsvar og være med til at understøtte tarmfloraen.

Udover ølgær indeholder NEKTON-Orange også ølgærcellevægge, som består af mannan-oligosakkarider (MOS) og ß-glucaner.
Disse to ingredienser har en præbiotisk effekt på tarmens mikroflora og kan naturlige fremme en afbalanceret tarmflora.

NEKTON-Orange indeholder 18 aminosyrer som understøtter dannelsen af en fjerdragt. Behovet for individuelle aminosyrer under fældning er særlig højt. Får fuglen ikke en tilstrækkeligt mængde, kan det føre til forsinket skift af fjer, samt forstyrrelser af fjermorfologien (såsom f.eks. buede eller meget bløde fjer).

For at opnå en pæn farve bør NEKTON-Orange gives i begyndelsen af fældningen.

Den daglige kost SKAL indeholde tilstrækkeligt med vitaminer, mineraler og sporstoffer for at sikrer et fungerende stofskifte. Derfor anbefaler NEKTON at du bruger NEKTON-Orange i kombination med NEKTON-Biotin eller NEKTON-S.

Foderanbefaling:

1-3 måleskeer NEKTON-Orange til 100g blødt foder. NEKTON anbefaler du ikke bruger NEKTON-Orange blandet i vand, da nogle af ingredienserne ikke er vandopløselige.

NEKTON-Orange bør gives kørt før fældning samt under fældningen.

Opbevares tørt og aldrig i direkte sollys. MÅ IKKE OPBEVARES I KØLESKABET!

Ingredienser:

Indeholder 18 aminosyrer.

Specifikationer

ean13
0733309210350

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode