Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 14/05 kl. 10:00
589,95 kr.
Arcadia Puresun bird lamp MINI 8w
search
search
  • Arcadia Puresun bird lamp MINI 8w
  • Arcadia Puresun bird lamp MINI 8w
589,95 kr.

Arcadia Puresun bird lamp MINI 8w

AR-CPSMIN8X

Arcadia Puresun Bird Lamp MINI 8W 300mm er en kompakt og kraftfuld lys løsning skabt specielt til at opfylde de specifikke behov hos fugle.

Med en længde på 300 mm kombineret med en imponerende lysstyrke med et pladsbesparende design som gør den ideel til små fuglebure eller volierer.

Den avancerede teknologi bag Arcadia Puresun Mini 8W reproducerer nøje det naturlige solspektrum, hvilket giver en optimal lyskilde for fugle.

Denne lampe er designet til at fremme fuglens sundhed og trivsel ved at levere UVB- og UVA-lys. UVB-lyset stimulerer produktionen af D-vitamin, der er afgørende for knoglestyrke og kalkoptagelse, mens UVA-lyset skaber et naturligt og stimulerende miljø, hvilket fremmer fuglens trivsel.

Lampen er flicker fri, hvilket er vigtigt for fuglenes trivsel.

Arcadia Puresun Bird Lamp MINI 8W: Optimal Belysning for Sundere Fugle

Arcadia Puresun Bird Lamp MINI 8W repræsenterer en banebrydende løsning inden for belysning til burfugle.

Med sit avancerede design og fokus på at efterligne det naturlige solspektrum leverer denne lampe ikke kun belysning, men fremmer også fuglens sundhed og trivsel.

Herunder kan du læse hvordan fuglelampen her kan forbedre livskvaliteten og sundheden hos dine fugle.

UVB- og UVA-lys for optimal sundhed hos dine fugle!

Arcadia Puresun Bird Lamp MINI 8W er udstyret med avanceret teknologi, der leverer UVB- og UVA-lys i præcise mængder. UVB-lyset stimulerer produktionen af D-vitamin hos fuglene, hvilket er afgørende for knoglestyrke og calciumoptagelse.

Denne funktion er især vigtig for indendørs fugle, der ikke altid har adgang til naturligt sollys. Samtidig efterligner UVA-lyset solens stråler, skaber et naturligt miljø og fremmer naturlig adfærd og trivsel.

UVA lys er også vigtig for fuglene for at disse kan se farver og signaler fra andre artsfælder.

Kompakt design og nem installation:

Med en længde på 300 mm er Arcadia Puresun Bird Lamp MINI 8W ideel til mindre bure. Det kompakte design gør det let at montere i forskellige bure og volierer uden at optage unødig plads. Installationen er enkel, hvilket gør det til en brugervenlig løsning for både erfarne og nybegyndere.

Energieffektiv og lang levetid:

8 watt lampen er ikke kun kraftfuld, men også energieffektiv. Den er skabt med fokus på at minimere strømforbruget uden at gå på kompromis med ydeevnen. Arcadia Puresun Bird Lamp MINI 8W er en langsigtet investering, da den er designet til at have en lang levetid, hvilket sikrer pålidelig belysning over tid.

Røret har garanteres en levetid på UVB og UVA lyset i 12 måneder hvorfor det anbefales at udskifte dette hver 12. måned.

Arcadia Puresun Bird Lamp MINI 8W er det perfekte valg for enhver fugleentusiast, der ønsker det bedste for deres fugle.

Med fokus på optimal belysning, let installation og energieffektivitet repræsenterer denne lampe en nødvendighed for fugle i fangenskab.

Skab et kunstigt sol miljø og støt dine fugles sundhed med Arcadia Puresun Bird Lamp MINI 8W.

Se flere specs. herunder.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode