Hugro Degu foder 220g

Hugro

HU11283-9

Køb for 1.599,95 DKK mere og få gratis fragt til en pakkeshop

Dette degu foder fra Hugro er et komplet foder. 

Det er degu eksperter som har fundet frem til sammensætningen i dette foder, som gør at sammensætningen dækker alle deguen behov. 

Ingredienser: Persille stængler, ingefær piller, birkeblade, udskåret gulerødder, dild stængler, mark græs piller, Lancetbladet-vejbred, pebermynte stængler, purpursolhat, rødbede snacks, forskellige rødder, kamilleblomster, morgenfrue, aske bær. 

Indeholder: Råprotein 9,9%, råfedt 2,8%, råaske 8,7%, råfiber 12,3%.

Flere detaljer

På lager i Viborg

39,95 DKK

inkl. moms

Vælg
Antal

Hvad er en degu?

En degu er en lille brun gnaver, den vejer normalt mellem 200-300 gram og bliver gennemsnitligt 5-6 år. Dog er nogle deguer i fangeskab blevet op til 9-10 år.

En deguhun kan være drægtig i helt op til 90 dage, og hun kan få omkring 4-6 unger. Degu unger er hurtigt udviklede, de bliver født med pels og øjne. De kan allerede løbe rundt efter blot et par dage. 

Deguer i det fri

De vilde deguer lever i Chile, som ligger i Sydamerika. De lever i flok hvor der er omkring 5-10 deguer i en flok. De graver tunneler i jorden, og hver flok har sine egne gangsystemer. 

I og med at deguer er flokdyr, så anbefales det, hvis du vil have en degu, at du så ikke kun anskaffer dig en, men at du anskaffer dig to. Dog er det bedst at du ikke blander kønnene.

Hvad spiser deguer?

Du skal huske at give fri adgang til vand i en vandflaske og til foder. Udover et komplet foder, kan deguer også få lidt tørrede grøntsager. Derudover skal de også have friskt hø, også gerne nogle friske grene, som de kan gnave i.

I naturen lever deguer af græs, blade, rødder og urter. Denne blanding fra Hugro ville derfor være optimal og yderst naturlig for din degu, i og med den indeholder mange af de ting, som selve deguen også lever af i naturen. 

Ingen kundeanmeldelser for øjeblikket.

Tilføj anmeldelse
Skjul formular
Bedømmelse :
Navn:
E-mail:
Emne:
Tekst :
  Tilføj bedømmelse
Acceptér

Denne side bruger cookie for at forbedre din handle og brugeroplevelse. Ønsker du at læse mere om hvordan vi bruger cookies og vores politikker omkring dette så klik her