Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
89,95 kr.
Pre Alpin Krydderurter 1 kg
search
search
  • Pre Alpin Krydderurter 1 kg
  • Pre Alpin Krydderurter 1 kg
  • Pre Alpin Krydderurter 1 kg
89,95 kr.

Pre Alpin Krydderurter

AGH15010

Dette er basisfoder fra Pre Alpin, som er af høj kvalitet. Det er egnet til planteædende gnavere og kaniner.

Foderet er fiberrigt, i blandingen er der forskellige slags af tørret grønt. Den indeholder også krydderurter til at kunne supplere basisfoderet, foderet er et fiberrigt, støvfrit og lav-allergifremkaldende basisfoder. Udover disse rigtig gode fordele, er alt Pre Alpon også fri for alle former for tilsætningsstoffer.

Produktet indeholder overordnet græs og urter. 

Vælg 1 kg eller 12,5 kg

agrobs_logo-klein.jpg

Monis anbefaler
Størrelse: 1kg (89,95 kr.)
Sidste elementer på lager

Derfor bør du vælge Pre Alpins krydderurte foder

Når Pre Alpin krydderurter produceres, klippes urterne og græsset fra egne arealer. Det bliver høstet på højsæsonen og forarbejdes derefter til runde piller, i gennem en moderne trykluft proces, for at næringsstoffer og vitaminer bliver bevaret. Der lægges særlig meget vægt på, at bevare ​​fiberstrukturen, som fremmer den nødvendige slibning af tænderne.

Foderet fremstilles uden smagsstoffer, konserveringsmidler, pressemidler og bindemidler. Det indeholder ikke korn, men har dog et moderat proteinindhold. Produktet kan tilbyde et ideelt calcium-fosforforhold og det er også at dosere fodringen. 

Især marsvin bør fodres dagligt, men med små mængder. Dette bør være med friske grøntsager, grøn foder eller frugt. Det nævnte føde, bør dække det vitale behov for vitamin C.

Fælles ting, som alle gnavere behøver

Gnavere er et flokdyr og vil derfor foretrække, at være mindst to sammen. Dette er også det bedste for deres trivsel, men det betyder ikke, at du ikke kan nøjes med at holde kun én. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du holder én gnaver i stedet for to, kræver det langt mere af din opmærksomhed, for at dyret trives og ikke keder sig. 

Noget som er rigtig vigtigt, er at din gnavers bur altid holdes rent. Dette er til for at undgå, at dyret bliver ramt af sygdom, og for at der ikke forekommer ubehagelige lugte.
Når dyrene får gjort rent i buret, skal du huske også at give dem nyt hø. De bruger nemlig høet som et godt kosttilskud, men også til at gemme og putte sig i. Hvis dit dyr har en form for hus, vil det være rigtig godt at putte hø derind. 

En ting, som du skal prioritere meget højt er en slibesten til din gnavers tænder. Dette er vigtigt, da gnavere har rodløse tænder, hvilket vil sige, at deres tænder vokser hele livet. Hvis de ikke får muligheden for at slibe deres tænder, kan det ende med at tænderne til sidst bliver så lange, at dyret ikke får mulighed for at kunne spise og dermed dør af sult. Hvis der alligevel sker det uheldige, nemlig at din gnaver ikke vil benytte slibestenen, må du et smut til dyrelægen for at få dem klippet. 

Det giver sig selv, at foder og vand skal skiftes 1-2 gange dagligt. En vigtig ting at huske på, er at det er bedst at fordele måltidet over 2 gange på en dag, i stedet for et stort måltid. Det er vigtigt, da maden kan have stor risiko for at blive fugtigt, hvis ikke det bliver skiftet. Hvis du opdager, at din gnavers foder er blevet vådt, skynd dig da at skifte det, det er ikke sundt for gnavere at spise fugtigt/vådt foder. 

Tips til god trivsel

De fleste gnavere er rigtig aktive, og har derfor brug for at kunne bevæge sig på et større omfang, end deres bur, dette gælder specielt kaniner og marsvin. De vil sætte stor pris på at få mindst en halv time dagligt uden for buret.

Nogle gnavere vil have brug for et løbehjul inde i buret, herunder hamster, jordegern, ørkenrotter og deguer. 

Gnavere lever langt størstedelen af deres liv inde i et bur, de får derfor ikke en mulighed for selv at slibe deres negle, som de ville have gjort i naturen. Derfor vil det blive nødvendigt, at klippe negle på din gnaver med jævne mellemrum. Du skal dog være forsigtig, da det kan gøre ondt på dyret og komme til at bløde meget, hvis du kommer til at klippe i negleroden. 


Sammensætning:

Råprotein 7,60% 

vand 7,30%

Råolier og fedtstoffer 2,50% 

Kalsium 0,76%

Råfiber 30,30% 

fosfor 0,22%

Råaske 9,60%

agrobs_logo-klein.jpg

Specifikationer

ean13
4039159121102

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode