Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 25/06 kl. 10:00
424,95 kr.
Lucky Reptile Bright Sun Uv 70w
search
search
  • Lucky Reptile Bright Sun Uv 70w
  • Lucky Reptile Bright Sun Uv 70w
  • Lucky Reptile Bright Sun Uv 70w
424,95 kr.

Lucky Reptile Bright Sun Uv 70w

LR-BSD-70

Lucky Reptile Bright Sun UV 70W er en kraftig lyskilde, der er designet specielt til at efterligne solens naturlige lys og give optimal UVB-stråling til krybdyr i terrarier. Med en effekt på 70 watt leverer denne pære en høj intensitet af lys og varme, hvilket skaber et ideelt miljø for dine krybdyr.

Den integrerede UVB-stråling er afgørende for krybdyrs sundhed, især for krybdyr, der har brug for UV-lys til at syntetisere vitamin D3, der er afgørende for calcium's omsætning af næringsstoffer i kroppen. Dette er særligt vigtigt for krybdyr, der lever i terrarier, hvor adgangen til naturligt sollys er begrænset.

Hvad er Lucky Reptile Bright Sum UV 70W?

Lucky Reptile Bright Sun UV 70W er en førsteklasses lyskilde skabt til at imitere solens naturlige lys og sikre optimal UVB-stråling i terrarier. Med en imponerende effekt på 70 watt tilbyder denne pære en kraftig kombination af lys og varme, der skaber et ideelt miljø for dine krybdyr.

UVB-stråling er afgørende for krybdyrs sundhed, især for dem, der har behov for UV-lys til at producere vitamin D3, essentielt for calciummetabolismen. Dette er særligt relevant for krybdyr i terrarier, hvor adgangen til naturligt sollys er begrænset.

Hvad kan Lucky Reptile Bright Sun UV 70W?

Lucky Reptile Bright Sun UV 70W er designet til at efterligne solens fulde spektrum og tilbyder en balanceret kombination af UVA- og UVB-lys. Den høje lysintensitet giver ikke kun optimal UVB-dækning, men skaber også en naturlig dagslyseffekt, hvilket stimulerer krybdyrenes aktivitet og appetit.

Installationen er enkel, da pæren passer til standard sokkelfatninger. Den egner sig specielt godt til større terrarier, hvor krybdyr kræver ekstra belysning og varme. Med Lucky Reptile Bright Sun UV 70W kan du være tryg ved, at dine krybdyr får den nødvendige UVB-stråling for trivsel og opretholdelse af optimal sundhed i fangenskab.

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode