Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
94,95 kr.
Nekton-Dog Natural-BARF 120g er et supplement til råfodring, lavet på naturlige ingredienser
search
search
  • Nekton-Dog Natural-BARF 120g er et supplement til råfodring, lavet på naturlige ingredienser
  • Nekton-Dog Natural-BARF er et supplement til råfodring, lavet på naturlige ingredienser
94,95 kr.

Nekton-Natural-BARF

NEK276120

Nekton-Natural-BARF er et godt supplement til biologisk tilpasset rå fodring (BARF). Alle vitaminer og mineraler i Nekton-Natural-BARF kommer fra naturlige kilder og er lavet som et supplement til rå fodring for at skabe et komplet måltid.

Nekton-Natural-BARF indeholder et højt indhold af urter, som fremmer vitalitet og hjælper hunden med at holde et sund stofskifte.

Natural-BARF fra Nekton er uden tilsat sukker, smagsstoffer og er fri for gluten samt laktose.

Monis anbefaler
Størrelse: 120g (94,95 kr.)
Forventet levering 7-14 dage fra leverandør

Vitamin/mineral supplement til BARF

Det mest naturlige foder til BARF-fodring er forskellige slags kød, indmad og grøntsager. Alt efter hvad du giver, og om kødet/grøntsagerne er frosne kan antallet af vitaminer ændrer sig. Derfor kan det være rigtig svært at regne ud hvor meget hunden får.

Det er her Nekton-Natural-BARF er smart. Den giver dig mulighed for at højne kvaliteten af det selv sammensatte foder. Det giver alle essentielle vitaminer, mineraler og sporstoffer til foderet. Herved kan du forsætte med at barfe, og stadigvæk holde kvaliteten af foderet.

I Nekton-Natural-BARF er fokuseret på et helt naturligt supplement. Derfor er supplementet også lavet af en blanding af urter og sunde planter.

Planterne der er tilsat, er selvfølgelig ikke tilfældigt. De er tilsat da de udnyttes godt af organismen. Dette giver hunden en bred vifte af sunde næringsstoffer.

Indeholder massere af grønt

I Nekton-Natural-BARF er der også mælkebøtte. Mælkebøtten leverer jern, magnesium og inulin. Inulin undersøtter fordøjelsen på grund af dens præbiotiske egenskaber.

Brændenælder er også en del af af Natural-BARF. Den har nemlig en positiv effekt på urinvejene. oglindrer gigtlidelser. Derudover fremmer de gennem deres høje indhold af flavonoider, æteriske olier og C-vitamin hundens immunsystem.

Hyben og gulerødder findes også i Natural-BARF. Det gør de fordi de indeholder en stor mængde af C-vitamin samt provitamin A.

Hørfrøet i Nekton-Natural-BARF fungerer som fibre, og leverer samtidigt vigtige omega-3 fedtsyrer,såsom a-linolsyren. Som en kilde til andre essentielle omega-3 og omega-6 fedtsyrer bruges rapsolie. Rapsolien er rig på vitamin E.

Umættede fedtsyrer er godt for hunden, da de er antiinflammatoriske og fremmer et sundt stofskifte.

Ølgær er også i Nekton-Natural-BARF. Næringsstoffer fra ølgær, såsom mineraler og vitamin B, fremmer også en smuk pels, samt en sund hud.

Tang (Ascophyllum nodosum) forsyner organismen med sporstoffer som jod, zink, selen og mineraler som magnesium, jern og kalium.

For en tilstrækkelig forsyning med essentielle fedtsyrer bør der dagligt tilføres 1-2 teskefulde fulde af olie (f.eks. rapsolie eller lakseolie) pr. 10 kg kropsvægt. Indmad bør gives i mindre portioner.

Foderanbefaling:

Bland dagligt 1 let afrundet teske pr. 10 kg kropsvægt. Skal blandes i det daglige foder.

Du må maksimalt give 6 teskefulde om dagen.

Opbevaring:

Nekton-Natural-BARF skal opbevares tørt, og aldrig i direkte sollys.

Sammensætning:

Mineraler, hørfrø, gulerødder, calciumlactat (pentahdydrat), hyben, gær, havalger (Ascophyllum), mælkebøtteblade, nældeblade, æblerester, rapsolie

Analytiske komponenter:

Råprotein: 1,8%; Råfedt: 3,5%; Råaske: 20,4%; Råfiber: 4,6%; Calcium: 12,2%; Fosfor: 0,2%; Natrium: 5,5%

Specifikationer

ean13
0733309276127

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode