Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
99,95 kr.
Nekton-Keep-Cool 100g er til stressede/skræmte hunde og katte, det hjælper dem med at opleve stressede situationer mere roligt
search
search
  • Nekton-Keep-Cool 100g er til stressede/skræmte hunde og katte, det hjælper dem med at opleve stressede situationer mere roligt
  • Nekton-Keep-Cool er til stressede/skræmte hunde og katte, det hjælper dem med at opleve stressede situationer mere roligt, køb h
99,95 kr.

Nekton-Keep-Cool

NEK292100

NEKTON-Keep-Cool er et tilskud lavet på naturlige ingredienser til nervøse katte og hunde. Denne smarte nye udvikling, sikre en roligt og afslapende sind hos nervøse hunde. Det gør den ved en vellykket kombination af naturlige komponenter, såsom kamille, ingefær og humle. Samt B-vitaminer og aminosyren L-tryptophan.

Ingredienserne understøtter produktionen af sertonin i hjernen, og fungerer derved som en humørforstærker. NEKTON-Keep-Cool gør hunde og katte roligere, der normalt er nervøse og rastløse. Det er perfekt til brug i stressede sittuationer, såsom transport og andet.

Størrelse: 100g (99,95 kr.)
Forventet levering 7-14 dage fra leverandør

Tilskud til hunde & katte til skræmmende / stressende situationer

Idéen med NEKTON-Keep-Cool er at støtte hunde og katte, så de kan opleve stressede situationer mere positivt, og lære af situationen så de reagerer bedre næste gang.

Du får først den fulde effekt af NEKTON-Keep-Cool efter ca. 4 ugers brug. Det er velegnet til at give i længere perioder for at sikrer dyret positive oplevelser og ændrer ikke på dyrets personlighed.

Udviklet pga. hunde med "adfærdsproblemer"

NEKTON-Keep-Cool er udviklet efter et forslag fra en hundeskole i Karlsruhe (Tyskland), som fokuserede på at arbejde med hunde med adfærdsproblemer. Ved hjælp af denne kombination af ingredienser sikrer vi at hunde med såkaldte "adfærdsproblemer" lettere finder ro.

Før man begynder at bruge alt muligt, skal man sikrer sig ved en dyrelæge at det er ikke er på grund af alvorlig fysisk sygdom.

NEKTON-Keep-Cool skal hjælpe hunde og katte med at være i stand til at klare skræmmende / stressende situationer, samt med at de skal blive mere modtagelig overfor træning og kald.

Processen med at få hunden helt væk fra "adfærdsproblemer" kan godt være en lang process. Men det er guld værd både som ejer og som hund, at få noget mere ro på hverdagen, og ikke skal være skræmt/stresset hele tiden.

NEKTON-Keep-Cool er selvfølgelig ikke nogen erstatning for den daglige gåtur, træning eller pleje af hunden/katten. 

Foderanbefaling:

Måleske medfølger. 1 strøgen måleske = 1g.

Første 4 uger:

1-10 kg = 2,5 g

10-20 kg = 5g

20-45 kg = 7,5g

Over 45 kg = 10 g

Efter de 4 uger, skal du halvere dosen.

Opbevarelse:

Opbevares tørt, og aldrig i direkte sollys.

MÅ IKKE OPBEVARES I KØLESKABET, DA DETTE ØDELÆGGER VITAMINERNE!

Ingredienser:

Tørret ølgær, calciumcarbonat, humle, kamille, ingefær

Analyse:

Råprotein: 22,3%; Råfedt: 1,1%; Råaske: 37,2%; Råfiber: 2,2%

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. kg:

49.000 mg L-tryptophan, 40.000 mg taurin, 8.000 mg niacinamid, 2.000 mg vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), 24 mg folinsyre, 400.000 µg vitamin B12 (cyanocobalamin)

Specifikationer

ean13
0733309292103

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode