Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 30/07 kl. 10:00
99,95 kr.
Nekton-Dog Easy-BARF 120g er et supplement til råfodring, som sørger for at foderet indeholder alle vigtige vitaminer, mineraler
search
search
  • Nekton-Dog Easy-BARF 120g er et supplement til råfodring, som sørger for at foderet indeholder alle vigtige vitaminer, mineraler
  • Nekton-Dog Easy-BARF er et supplement til råfodring, som sørger for at foderet indeholder alle vigtige vitaminer, mineraler og s
99,95 kr.

Nekton-Easy-BARF

NEK275120

NEKTON-Easy-BARF er et supplement til biologisk afpasset råfoder (BARF). NEKTON-Easy-BARF giver alle muligheden for at give deres hund alle de krævende vitaminer, mineraler og sporstoffer.

NEKTON-Easy-BARF er supplement til en simpel fodring af råt kød og olie. Tilføjer du Easy-BARF til dette, får du et komplet måltid.

Nekton-Easy-Barf har et højt indhold af sunde urter, naturlige vitaminer og mineraler. NEKTON-Easy-BARF er uden tilsat sukker og aromastoffer. Samt det er fri for gluten og lactose.

Monis anbefaler
Størrelse: 120g (99,95 kr.)
Levering 7-14 dage

Sikrer at din hund får alle vitaminer, mineraler og sporstoffer

I det mest naturlige foder til BARF-fodring (forskellig slags kød, indmad og grøntsager) varierer inholdet af vitaminer og mineraler selvfølgeligt og er oftest alt for lavt.

Da indholdet af vitaminer og andre næringsstoffer falder i frosset kød og grøntsager, er det næsten umuligt at beregne de art-specifikke krav uden et vitaminrigt tilskud. Det er derfor NEKTON-Easy-BARF er så godt. Det giver dig muligheden for at lave art-specifikke selvopbygget foder.

NEKTON-Easy-BARF sikrer en konstant forsyning med alle vigtige vitaminer, mineraler og sporstoffer. Dette forhindrer et uopdaget overforbrug eller mangel.

Tilførsel af et mineralprodukt med et højt indhold af calcium, kan forhindrer dannelse af hvid fæces og obstipation. Begge kan forekomme når man giver tilskud til knoglerne.

NEKTON-Easy-BARF dækker hundens daglige calcium behov, så du behøver ikke tilføje andet. I NEKTON-Easy-BARF er der lagt vægt på et højt indhold af urter og gulerødder. Disse ting giver hunden en bred vifte af sunde næringsstoffer.

Mælkebøtter leverer udover jern og magnesium også inulin. Inulin understøtter fordøjelsen på grund af de præbiotiske egenskaber. Netsler har derimod en positiv effekt på urinvejen. Samtidig gør de gennem deres høje indhold af flavonoider, æteriske olier og C-vitamin immunforsvaret hos hunden meget stærkere.

Som kilde til vigtige omega-3 fedtsyrer bruges der højkvalitets lakseolie. Lakseolien leverer eicosatetraensyre og docosahexaensyre. Disse omega-3 fedtsyrer er antiinflammatoriske og fremmer en sund celle metabolisme.

Næringsstofferne fra ølgær, samt mineraler og vitamin-B fremmer en smuk pels, samt en sund hud hos hundene.

Alle komponenterne i NEKTON-Easy-BARF er i deres højt tilgængelige form, så absorptionen af næringsstofferne i tarmen bliver lettere for hunden. For at sikrer en tilstrækkelig forsyning med de essentielle fedtsyrer, bør du give 1-2 teskefulde olie (f.eks. Canolaolie eller lakseolie) pr. 10 kg kropsvægt dagligt.

Foderanbefaling:

Bland dagligt 1 strøgen teskefuld pr. 10 kg kropsvægt i det daglige foder.

Du må maksimum give 6 teskefulde om dagen. Hunde må gerne få dobbelt under vækst og under graviditet.

På grund af det høje indhold af D-vitamin i NEKTON-Easy-BARF må det kun tilføjes til 10% af hundens daglige foder.

Opbevaring:

NEKTON-Easy-BARF skal opbevares tørt, og aldrig i direkte sollys.

MÅ IKKE OPBEVARES I KØLESKAB, DA DETTE ØDELÆGGER VITAMINERNE!

Sammensætning:

Mineraler, derivater af vegetabilsk oprindelse, linfrø, rose, gulerødder, mælkebøtte blade, nældeblade, gær, lakseolie

Analytiske bestanddele:

Rå protein: 1,8%; Rå fedt: 3,6%; Rå aske: 28,1%; Rå fiber: 4,6%, Calcium: 16,1%; Fosfor: 0,1%; Natrium: 7,0%

Ernæringsmæssige tilsætningsstoffer pr. Kg:

160.000 IE vitamin A, 20.000 IE vitamin D3, 12.000 mg cholinchlorid, 2 000 mg E-vitamin, 500 mg niacinamid, 500 mg calcium-D-pantothenat, 320 mg vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) 176 mg tamin B2 (riboflavin), 80 mg vitamin B1, 32 mg vitamin K3, 9 600 μg folsyre, 4 000 μg biotin, 1 200 μg vitamin B12, 1 872 mg jern (jern- (II) -sulfat, monohydrat) , 1 200 mg zink(zinksulfat, monohydrat), 144 mg mangan (mangan- (II) -sulfat, monohydrat), 65 mg kobber (kobber- (II) -sulfat, pentahydrat), 31 mg jod (calciumiodat, vandfri).

Specifikationer

ean13
0733309275120
upc
733309275120

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode