Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
124,95 kr.
GiganTerra Fugtskjul
search
search
  • GiganTerra Fugtskjul
  • GiganTerra Fugtskjul
  • GiganTerra Fugtskjul
124,95 kr.

GiganTerra Fugtskjul

GT-G04-00280

GiganTerra Fugtskjul er en lille hule, med at aftageligt låg. I låget er der et lille rundt hul, som giver dyret nem mulighed for at komme ind og ud af skjulet.

For at lave et fugtskjul kræver det at du fylder mos / eco earth ind i hulen. Dette vil nemlig give en fugtigt mikroklima. Skjulet her kan også bruges som et gemmested, eller for at give dyret et roligt og sikkert sted at lægge dens æg. Det er vigtigt du fugter mosset hvis du ønsker et fugtskjul. 

Dette skjul fra GiganTerra fås i 15 eller 30 cm.

Husk og vælge størrelse.

GIGANTERRA-LOGO.png

Størrelse: Small (124,95 kr.)
På lager i Viborg

Fugtskjul til slanger, øgler og gekkoer

Som fugtskjul fungerer denne hule rigtig fint, og vil holde i mange år efter brug. Den kan nemt og hurtigt rengøres med lidt vand. 

Til indretning, passer den bare perfekt ind i terrariemiljøet. Den har et naturligt udseende, som gør at den passer lige ind. 

GiganTerras Fugtskjul ligner et normalt stykke træ fra naturen på ydersiden, imens den har en glat flade på indersiden. Skjulet vil således passe rigtig godt ind mellem alle de andre naturlige materialer man måtte bruge. Kan sagtens bruges som normalt skjul, hvis man ønsker det.

Fugtskjulet bliver også med glæde brugt at slanger under hamskiftet, og giver dem et roligt og trygt sted, de kan få deres ham af. 

Brugen af gemmesteder, kranier, sten, træstammer, planter og andre dekorative genstande er afgørende for dyrs sundhed og velvære.

Udover at fremme mental stimulering og miljøberigelse, fremmer det følelsen af velvære og tryghed for dyrene. Dermed mindsker det stress og forebygger sygdomme.

Fordele ved GiganTerra Fugtskjul:

  • Skaber et fugtigt skjul
  • Aftageligt låg, for nem rengøring
  • Naturtro udseende
  • Holder rigtig godt på fugten

GIGANTERRA-LOGO.png

Specifikationer

ean13
3664471002801

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode