Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 14/05 kl. 10:00
214,95 kr.
Exo Terra Full Moon
search
search
  • Exo Terra Full Moon
214,95 kr.

Exo Terra Full Moon

EX-PT2360

Exo Terra Full Moon er en innovativ belysningsløsning, der simulerer en nattehimmel og skaber en unik atmosfære i terrarier. Med denne LED-månebelysning kan reptiler og amfibier observeres om natten uden at forstyrres af intens belysning.

Full Moon er designet til at give et blid og diffust lys, der efterligner månens naturlige glød. Dette skaber ikke kun en naturlig og behagelig atmosfære, men det tillader også ejeren at overvåge dyrenes adfærd uden at forstyrre deres natlige cyklus.

Sidste elementer på lager

Hvad er Exo Terra Full Moon?

Exo Terra Full Moon er en innovativ og stemningsfuld belysningsløsning, der bringer nattehimmelen ind i terrariet.

Denne LED-månebelysning er skabt til at tilbyde en subtil og diffus belysning, hvilket giver terrariet en unik atmosfære og samtidig muliggør observation af dyrenes natlige adfærd uden at forstyrre deres naturlige cyklus.

Med en designinspiration fra månens naturlige glød skaber Full Moon en beroligende belysning i terrariet.

Dette er særligt gavnligt for arter, der er aktive om natten, såsom gekkoer og træboende slanger, da det giver dem mulighed for at udføre deres natlige aktiviteter på en mere naturlig måde.

Full Moon er nem at installere og passer til de fleste terrarier. Den blide belysning efterligner månens naturlige glød og tillader, at terrariet forbliver oplyst om natten uden at forstyrre dyrenes hvile og søvn.

Dette gør det muligt for terrariet at forblive en naturlig og stimulerende omgivelse, der støtter dyrenes trivsel.

Hvad er en fordel ved Exo Terra Full Moon?

En fordel ved Exo Terra Full Moon er dens energieffektivitet og lange levetid. Den lave strømforbrug gør den økonomisk og miljøvenlig, hvilket er ideelt for terrarieejere.

Belysningen er også let at styre og tilpasse, hvilket giver brugerne fuld kontrol over terrariets lysforhold.

Samlet set er Exo Terra Full Moon et enestående supplement til terrariumbelysning, der skaber et unikt og behageligt natmiljø for dine krybdyr.

Ved at tilbyde terrariet en subtil månebelysning kan du give dine dyr optimale betingelser for deres natlige adfærd og naturlige cyklus, hvilket bidrager til et sundt og stimulerende terrariemiljø.

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode