Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 07/05 kl. 10:00
577,95 kr.
Exo Terra Tiki Waterfall Large
search
search
  • Exo Terra Tiki Waterfall Large
577,95 kr.

Exo Terra Tiki Waterfall Large

EX-PT3161

Sjov og underholdene dekoration til dit terrarie.

Med denne dekoration fra Exo Terra i det populære Tiki design får du ikke kun en flot dekoration, du får også en drikkeskål og underholdning til dig selv og dine dyr. 

Anbefales ikke til farvefrøer.

Størrelse: Lille

Mål: 31,5x31,5x38 cm 

Farve: Grå

Pumpe medfølger og er klar til brug.

Sidste elementer på lager

Gør dit kæledyr eller terrarium til et tropisk paradis med Exo Terra Tiki Vandfald.

Dette smukt designede vandfald er ikke kun en visuel fest, det tilfører også en række fordele til dit terrarium eller paludarium. Her er, hvorfor Exo Terra Tiki Vandfald er et must-have for enhver entusiast:

Naturlig og Beroligende Atmosfære:

Exo Terra Tiki Vandfald efterligner den naturlige vandstrøm i tropiske omgivelser, hvilket skaber en beroligende atmosfære for dine krybdyr, padder, eller fisk. Vandets blide plasken skaber en følelse af ro og sikkerhed, der hjælper med at reducere stress og fremmer naturlig adfærd.

Forbedret Luftfugtighed:

Vandfaldet er ikke kun en fryd for øjet, det hjælper også med at opretholde den korrekte luftfugtighed i dit terrarium. Dette er især vigtigt for arter, der kræver høj luftfugtighed for at trives.

Let At Installere og Vedligeholde:

Exo Terra Tiki Vandfaldet er let at installere og kræver minimal vedligeholdelse. Det leveres komplet med alt, hvad du behøver, inklusive en pumpe og alt nødvendigt tilbehør. Det er også nemt at rengøre, så din terrarium vedligeholdelse er en leg.

Fremragende Kvalitet:

Du kan stole på Exo Terra's ry for kvalitet og holdbarhed. Tiki Vandfaldet er konstrueret af materialer, der er skabt til at modstå de udfordringer, terrarier og paludarier kan byde på. Den æstetisk Appel Exo Terra Tiki Vandfald byder på er en fryd for øjet med sit unikke, tiki-design. Det tilføjer en ekstra dimension af skønhed og autenticitet til dit terrarium.

Gør dit terrarium til et eksotisk tilflugtssted med Exo Terra Tiki Vandfald og lad dit kæledyr opleve glæden ved en naturlig og stimulerende levested.

Bestil dit Exo Terra Tiki Vandfald i dag og skab det perfekte hjem til dine krybdyr, padder, eller fisk. Skab en oase af skønhed og velvære i dit terrarium.

Anbefales ikke til farvefrøer!

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode