Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 14/05 kl. 10:00
129,95 kr.
Gigan Terra Triple Kranier
search
search
  • Gigan Terra Triple Kranier
  • Gigan Terra Triple Kranier
  • Gigan Terra Triple Kranier
129,95 kr.

Gigan Terra Triple Kranier

GT-G04-00605

GiganTerra Triple Kranier, som er lavet med formål som dekoration. Dekorationen er perfekt til indretning i ørken terrarier.

GiganTerra Tripple Kranier har en hvid farve, og er fyldt med mindre huller, som giver mindre dyr et godt sted de kan skjule sig, og et sted de kan føle sig trygge.

Skjul bliver brugt af krybdyr til at afstresse og slappe af. Det giver dyrene et roligt, sikkert og trygt sted, hvor de kan søge hen når de har brug for ro.

På lager i Viborg

Ideel dekoration til ørkenterrariet eller til regnskovsterrariet hvor det fx. står imellem mos og andet bundmateriale, det kan også anvendes i akvarier og har ikke nogen betydning for vandkvaliteten.

Dekorationen har en hvidlig farve, med gule/brune områder i. Kraniet er utrolig naturtro og er en anderledes form for dekoration.

Kranie dekorationen kan med fordel kombineres med andre lignende dekorationer, såsom krokodille kranie, t-rex kranie, buffalo kranie og dinosaur knogle. Dette kan være med til at skabe et terrarie med en rød tråd og et tema.

Dekorationer i terrarier og akvarier er med til at skabe hele atmosfæren og glæden ved at have et terrarie eller akvarie i sit hjem.

Det er derfor også vigtigt at vælge de dekorationer, der er med til at genskabe dyrets naturlige habitat. Herved får man en wow effekt, samtidig at dyret også føler sig godt tilpas.

GiganTerras produkter er i højeste kvalitet, og man kan derfor regne med at få en dekoration der holder i rigtig lang tid.

Dekorationen har en glat overflade, som gør det utrolig nemt at rengøre den vaskes helt simpelt under lunken vand og man kan med fordel børste den ren med en børste også.

Dekorationen vil også kunne fungere, som et skjul, hvor krybdyr ville kunne gemme sig. Skjul bliver brugt af krybdyr i naturen til at få tryghed og gemme sig for andre rovdyr. I et skjul skal krybdyret nemlig kun forsvare sig selv forfra, og ikke være bange for om nogen kan angribe bagfra.

Fordele ved GiganTerra Triple Kranier:

Ligner et ægte kranier, i en mindre udgave

Nemt at rengøre

Kan bruges i både akvarie og terrarie

Anderledes form for dekoration

Ideel til ørkenterrarier, hvor ikke mange dekorationer passer ind

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode