Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 23/07 kl. 10:00
157,95 kr.
Dragon - Hjørneskål Medium 500ml
search
search
  • Dragon - Hjørneskål Medium 500ml
157,95 kr.

Dragon - Hjørneskål Medium 500ml

DR-CDL60

Dragon hjørne vandskål kan indeholde 500ml vand eller foder.

Skålen findes i farverne SAND, LAVA OG GRANIT.

Den er lavet i slidstærkt kunststof, som tåler opvaskemaskine samt rengøringsmidler uden at miste farve eller gå i stykker.

Skålen måler udvendigt (HxBxL)  17 cm x 17 cm x 4 cm.

Modsat mange andre producenters skåle hvor farven er påført med maling, er farven her iblandet materialet.

dragon%20logo%20rund.png

Monis anbefaler
Farve: LAVA STONE (157,95 kr.)
Sidste elementer på lager

En hjørne vandskål kan være en god ting til terrariet, fugleburet eller gnaver buret.

Den skaber mere plads og fordi den fylder mindre og passer ind i et hjørne, som normalt aldrig bliver brugt af dyret.

Ud over dette kan den indeholde lige så meget, som en almindelig skål kan, men passer bare bedre ind, der er bare mange fordele ved at bruge hjørneskåle.

Hjørneskåle fra Dragon er lavet i resim eller kunststof, om man vil.

Materialet har længe været brugt i reptil verden af store producenter, til at bygge skåle huler og meget andet med.

Problemet med resim er dog, at det er farveløst og derfor vælger rigtig mange producenter at påføre farven til materialet, ved hjælp af maling.

Dette er oftest let og billigt i produktion, men holder sjældent til hverdagens brug, og flere har oplevet at skåle bliver utætte eller grimme og kedelige.

Hos Dragon Terraristik har man gennem en årrække, produceret skåle uden brug af maling eller giftig kemi.

Man bruger som mange andre producenter, resim i opbygningen af skålene, men i stedet for at benytte sig af maling som påføres skålene, bruger man i stedet at iblande farven til den farveløse resim.

Det betyder at farven på skålen ikke længere er påført ved hjælp af maling, men faktisk inde i selve materialet, og det har en lang række fordele.

Bl.a.. kan materialet nu tåle stærke rengøringsmidler og opvaskemaskine, uden at miste farven.

På den måde bliver skåle og huler forvandlet fra et mareridt der skal vaskes op i hånden, til en drøm der bare kan smækkes i opvaskemaskinen sammen med dagligdagens opvask.

Ud over dette betyder iblandingen af farven, som foregår med håndkraft også at skålene aldrig kan laves ens, du kan derfor bestille 3 skåle i samme farve men som rent struktur mæssigt, i farven ikke er ens.

Det gir en lang række fordele, fordi du selv med flere terrarier ikke kommer til at forveksle 2 skåle, og på den måde måske påfører andre dyr en smittefare.

Skålene fra Dragon tåler også kogende vand uden at de mister farven, og selv hvis der opstår kalk render rundt i kanten kan disse fjernes med en gang afkalker uden, at skålen mister farven.

Dragons resim produkter er her i Danmark brugt af flere mennesker, mange kender sammenligningen hvor man sammenligner et andet produkt og kalder dette for en bil produceret i østen, mens Dragons produkter sammenlignes med en tysk produceret bil.

For Dragon er modsat mange andre produkter på markedet, produceret i Tyskland med tysk punktlighed og sidst, men ikke mindst med kærlighed til hobbyen.

Således kan MySnakes.dk nævnes som nogle af de kunder, der har købt Dragons resim produkter, og som til stadighed køber flere af dem til udskiftning i deres mange terrarier.

Her har man nemlig fundet ud af, at farverne er så unikke, at de ikke kan købes andre steder, samtidig giver det afveksling i terrarierne selv med flere af de samme typer produkter.

dragon%20logo%20rund.png

Specifikationer

ean13
4038501008207

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode