Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 18/06 kl. 10:00
4.699,95 kr.
Iguanarium 91x46x122cm
search
search
  • Iguanarium 91x46x122cm
  • Iguanarium 91x46x122cm
4.699,95 kr.

Zoo Med Iguanarium 91x46x122cm

ZM-IA-30

Dette lguanarium er ideelt til grønne leguaner, som er op til 1 meter. Derudover vil vanddrager, store gamle verdens kamelæoner, skæggede drager og mange andre store firbenarter, passer også perfekt ind i dette lguanarium. 

Buret er belagt med PVC-plast, for at undgå, at dit dyrs næse bliver revet op, ved at den gnubber næsen imod det hårde metal. 

Der er en aftagelig varme hylde inkluderet.

Buret måler ca. 91 cm x 46 cm x 122 cm (HxBxL).

ZM-Logo_Liz.png

Monis anbefaler
Levering 7-14 dage

Hvilke fordele er der ved lguanariummet?

Du kan med fordel vælge dette terrarie, da det både vil give en masse fordele til dit dyr, men også til dig selv. Kort sagt, vil hverdagen blive langt nemmere med dette terrarie.

Som der står nævnt ovenover, er buret belagt med PVC-plast, så dit dyr ikke kommer til skade, hvis det frister at klø sig på buret. Zoo Med tager altså store hensyn til dyrene og gør, hvad der er sikrest for dit dyr.

Buret har både en front dør og en dør i toppen af terrariet, dette gør, at du kan få nemmere adgang til dit dyr. Buret har en aftagelig bundbakke, så rengøringen bliver så nem som muligt. Alt du skal gøre er at tage bakken ud og udskifte bundmaterialet med noget nyt af samme slags.  

Buret er monteret på 4 hjul, så det bliver lettere for dig, at flytte rundt på buret. Dette er en super god ting, da buret på denne måde bliver transportabel og du kan hermed skubbe det over i sollys, hvis dette skulle forekomme. På denne måde, får dit dyr mere naturligt sollys, hvilket er sundere end det, som er inde i pærerne. 

Hvilke dyr ville passe i et Iguanarium?

En stor del af dyrene som er beregnet til dette iguanarium, er ørkendyr. Det at de er ørkendyr, vil sige, at de lever i et ørkenklima. Det er derfor vigtigt, at du sørger for at få terrariet til at ligne en ørken, på bedst mulig vis. Dette kan du evt. gøre, ved at sætte en hule ind, nogle falske planter samt grene mv. På denne måde, får du dit krybdyr til at føle sig hjemme i de vante omgivelser.

ZM-Logo_Liz.png

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode