Seneste bestilling af insekter er Tirsdag senest: D. 07/05 kl. 10:00
327,00 kr.
Lucky Reptile Insect Terrarium
search
search
  • Lucky Reptile Insect Terrarium
  • Lucky Reptile Insect Terrarium
327,00 kr.

Lucky Reptile Insect Terrarium

LR-IT-5

Lucky Reptile Insect Terrarium er et innovativt og funktionelt terrarium designet specielt til at imødekomme behovene hos insekter som Kakerlakker, Tusindben, Rejer, Biller, Edderkopper og andre lignende arter.

Dette terrarium er et ideelt valg for både erfarne terrarieentusiaster og nybegyndere, der ønsker at skabe optimale betingelser for deres insekter.

Det er lavet af holdbare materialer, der sikrer lang levetid og let vedligeholdelse.

Beholderen er 5 L stor.

På lager i Viborg

Terrariet der er konstrueret med fokus på kvalitet og funktionalitet.

Lucky Insect Tarrium er ideel til at udforske dine insekter i da du har frit udsyn hele vejen rundt.

Den er ideel til at huse Knælere, Kakerlakker, Tusindben, Biller, Edderkopper og mange andre små hvirvelløse dyr og endda vandlevende arter som rejer eller snegle.

Den kan også bruges til de fleste dyr som insekter og snegle, som børn finder udenfor på deres udflugter, og her er Insect Tarrium den perfekte beholder til at holde øje med dem et stykke tid, før de slippes ud i naturen igen.

Og for voksne tilbyder den attraktive cylinderformede beholder med sin LED-belysning, afveksling på f.eks skrivebordet eller hvor man lige vil have den stående.

Insect Tarrium er lavet af robust PET-plast. Det aftagelige LED-låg indeholder et fint ventilationsnet, en foder dør og en LED-lysenhed med to dagslys- og en måneskins-LED. En lyssensor skifter automatisk over til måneskin, når det bliver mørkt. 

Kunder der købte dette produkt købte også:

Lav en ny konto

Har du en konto i forvejen?
Login istedet eller Nulstil adgangskode